R6 PLUS var bende genel bir sorun değildir diye düşünüyorum ama temassızlık çıktı bende daha 6. ayda.Herkese merhaba 500 TL param var hydra r6 mı hydra r6 plus mı alayım gamepower tavsiye etmeyin düşünmüyorum. Ama başka tavsiyeniz varsa alabilirim red swich tercihimdir.
tavsiyeniz nedir peki?R6 PLUS var bende genel bir sorun değildir diye düşünüyorum ama temassızlık çıktı bende daha 6. ayda.
Tavsiyeniz nedir peki?Tuş aralarında boşluk olabiliyor bir zaman sonra. Bu seride.
Konu açarsan daha iyi olur.tavsiyeniz nedir peki?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tavsiyeniz nedir peki?
yazılımıda varpeki Rampage orion red swich tavsiye edermisiniz 0.2 ms RGB ve 300 TL !!!!!
Bilmiyorum ki çok kararsızım. bende rampage almaya çok meraklı deilim. Ama gamepower için yay sesi var diyolar ck3500.2 ms alacam diye omrunu 2 ay yaptin ggamepower cok daha iyi hepsinden
Forumda hic oyle konu açılmadı kötü kullanimda olur oyle seyler kotu yorum yapanlar once bir kendinde arasin suçuBilmiyorum ki çok kararsızım. bende rampage almaya çok meraklı deilim. Ama gamepower için yay sesi var diyolar ck350
ninde yazılımı yok hemde blue swich gerçekten klavye araştırmaktan sıkıldım. Saber RGB red swich almayı düşünüyodum ama kötü yorumları beni üründen soğuttu mesela yay sesi var diyolar , aşırı gıcırdıyor diyolar filan sen tavsiye edermisin
hocam bütçenizi arttırabilirseniz hyperx alloy fps pro alabilirsiniz ama o fiyat farkına gerçekten değer yada indirim bekleyin cherry mx switchleri var rgb değil diye almamazlık yapmayın bence bir süre sonra insan bıkıyor zatenHerkese merhaba 500 TL param var hydra r6 mı hydra r6 plus mı alayım gamepower tavsiye etmeyin düşünmüyorum. Ama başka tavsiyeniz varsa alabilirim red swich tercihimdir.
Yasin çelik memnun değil alma.Teşekkürler o zaman saber RGB red swich alıyorum![]()