Ben de saolda kullanıyorum.rez alın eve gidince atacamsalonda kullanmayan da ne bileyim ayrıca 43848 mp kamerası olmayan.
Ben de saolda kullanıyorum.rez alın eve gidince atacamsalonda kullanmayan da ne bileyim ayrıca 43848 mp kamerası olmayan.
Başlıkta da yazdığı gibi, bilgisayar masanızı buraya koyabilirsiniz. İnsanların masa düzenlerine falan merak ediyorum. Ben de konu aktif olursa paylaşırım.
Abi GTA5 açıyor mu?
tabii ki yeğenim ultrada açar canavar canavar bak bu pc yi aldın aldın yoksa bu fiyata başka bulamazsınAbi GTA5 açıyor mu?![]()
dostum yakın bir zamanda masaüstü pc alıcam bu masadanda kurtulucam zaten masam hazır fakat bilgisayarı bekliyorumah en sevmediğim masa tipi, bende de var bu tarz masalardan cidden yukarıda raf olması içimi daraltıyor.
Aynı mpuse'a sahibim ki acayip rgb önyargım vardı. Hala kasa içi bileşenlerde rgb görünce hoşlanmıyorum ama belki ona da bir gün gözüm alışır.Logitech set diziyorum bir tek kulaklık kaldı şu anki cidden çöp ya.Alıntıyı görüntüle
Senin laptop ne?salonda kullanmayan da ne bileyim ayrıca 43848 mp kamerası olmayan.
çok güzel sistem hocam kaça almıştınız
2 ay önce 9k ya almıştım indirimle. teşekkürler.çok güzel sistem hocam kaça almıştınız