Android TV normal kanal izlemek istiyorum

Metaxa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
570
Kullandığınız bağlantı türüne göre kablo ya da uydu; Vestel ürünü olduğundan videoya bakın belki faydası olur.

Çanak uydu bağlantısı yapmanız lazım.

Eğer çanak uydu kurulu yapma imkanın yoksa android tv olduğu için inatbox kurulumu yaparsan internet üzerinden yine bütün kanalları izlersin
İnatbox netvgold v9

Eve uydu kablosu geliyor mu? Geliyorsa tv de ki uydu girişine takıp menüden ayarları yapacaksınız.

Hocam sizin iş biraz uzun önce uydu çanak tan TV ye kablo çekmen gerekli veya dairede başka boşta anten prizi varsa TV yi o prize bağlayacaksın (anten prizi sağlam çalışıyor varsayıyorum)
Bağlantıyı yaptıktan sonra TV menüsünde anten uydu ayarlarına girerek arama yapman lazım.

Bence sen en iyisi antenci çağır en kolay böyle

Hocam sizin iş biraz uzun önce uydu çanak tan TV ye kablo çekmen gerekli veya dairede başka boşta anten prizi varsa TV yi o prize bağlayacaksın (anten prizi sağlam çalışıyor varsayıyorum)
Bağlantıyı yaptıktan sonra TV menüsünde anten uydu ayarlarına girerek arama yapman lazım.

Bence sen en iyisi antenci çağır en kolay böyle
Antenci çağırdım hallettik diyelim. Tivibu, Digiturk vs. almadan kanalları izleyebilecek miyim?

Antenci çağırdım hallettik diyelim. Tivibu, Digiturk vs. almadan kanalları izleyebilecek miyim?
tabii ki turksat TKGS olarak kanalları aratıyorsun bütün yerel kanallar gelir.

Anten sistemin kurulu hazır olsa buradan anlatırdık yapardınız ama daha anten sağlammı kablolar sağlammı tam belli değil o yüzden uzun sürer yazdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,685
Üyeler
185,148
Son üye
mssnobody
Geri