BASKETBOL AYAKKABISINDAN ANLAYANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ

Reaksiyon skoru
122
Hayırlı bayramlar beyler . Günlük kullanım için ayakkabı bakıyorum daha öncesinde adidas runfalcon 3.0 kullandım ama ayakkabı hafif hafif yırtıldı. bu gün nike a baktım şu ayakkabıyı gördüm indirimde ( giannis immortality 3 ) bir arkadasa danıştım günlük kullanım için iyi olmayacagını söyledi siz ne düşünürsünüz çok sorun çıkarır mı . ayakkabı linki aşağıda

Hocam bunlarda yurtdışından gelenlerin yapıştırmaları iyi değil. Ekstradan bir de siz yapıştırılmış yerden ayakkabı yapıştırıcısıyla ince bir hat şeklinde geçmeniz gerekiyor. Günlük kullanım için basketbol ayakkanılarında kalıbı dar olmayanlara bakın. Nike sitesinde nerdeyse her basketbol ayakkabısının kalıbı hakkında bilgi veriliyor.

Hocam bunlarda yurtdışından gelenlerin yapıştırmaları iyi değil. Ekstradan bir de siz yapıştırılmış yerden ayakkabı yapıştırıcısıyla ince bir hat şeklinde geçmeniz gerekiyor. Günlük kullanım için basketbol ayakkanılarında kalıbı dar olmayanlara bakın. Nike sitesinde nerdeyse her basketbol ayakkabısının kalıbı hakkında bilgi veriliyor.
hocam nikenin direk uygulamasından satın alacağım yurtdışı ürün almayacağım dediğinizi doğru anladıysam kalıbı dar yazmışlar bir numara büyük sipariş vereyim diyorum ne düşünürsünüz

Hayırlı bayramlar beyler . Günlük kullanım için ayakkabı bakıyorum daha öncesinde adidas runfalcon 3.0 kullandım ama ayakkabı hafif hafif yırtıldı. bu gün nike a baktım şu ayakkabıyı gördüm indirimde ( giannis immortality 3 ) bir arkadasa danıştım günlük kullanım için iyi olmayacagını söyledi siz ne düşünürsünüz çok sorun çıkarır mı . ayakkabı linki aşağıda

Ayakkabı model ve rahatlık olarak iyi ama Sneaksup gibi Türkiyeden gönderim yapan yerlerden alırsan daha iyi olur

Hocam günlük için basketbol ayakkabısı pek önermem ve adidas runfalcon 3.0 bende alcam nasıl

18 yaşındayım 12 yaşımdan beri sadece basketbol ayakkabısı giyiyordum bu sene değişiklik yapıp koşu ayakkabısı aldım çok daha memnunum. Basketbol ayakkabısı rahat ama koşu ayakkabısı günlük kullanım icin bence daha rahat giydiğim ayakkabılar da çok iyi ayakkabılardı( kd12 kd14 lebron20 pg6 harden vol 2 harden vol 6 vs) şahsi fikrim aralarında en rahatı bu sene aldığım asics gel nimbus 25.

bende bu modelden almıştım 1.5 sene oldu her halde baya iyi beni üzmedi normalde biraz daha kullanılır ama üstüne kül döndüğümden ön kısımları küçük delik oldu o yüzden giymek istemedim rahatlık olarakta beni memnun etmişti

Hocam bende gunluk giymek icin bu modeli dusunuyorum. Aklimda KD trey 5 ve precision VI da var aslinda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gunluk olarak tabanin yumusak ve ayakkabinin biraz dayanikli olmasi yeterli benim icin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,444
Üyeler
186,336
Son üye
extrabeth
Geri