Sistem Önerisi

Almasın mı sence sistemi değmez mi ?
Adam sadece laptopı istiyorsa üstüne para istemezse alınır gibi bence hiç uğraşmasın sıfır masaüstü alsın satsın laptopını o bütçeyle alsın sistemi

Laptopu satıp alsa daha uygun olur.
İlla takas yapacaksa da üstüne para vermesin.

Laptop daha iyi, zaten o sistemi 6K sistem geçiyor hemde daha kaliteli parçalar, sakın değiştirmesin

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Sırf RTX için vermeye değmez yani. Ekran kartı daha mı güçlü peki laptopda 1660ti var.
2060 daha güçlü bir kart ama üstüne bin lira vermeye asla değmez.
İlla masaüstü alacaksa laptopu satıp alsın.

bu arada 1660 Ti ile 1660 Ti mobil aynı değil. :d normal 2060 ile arasında uçurum fark var üstelik RTX 20 serisi teknolojileri de buna dahil olunca ..................

2060 daha güçlü bir kart ama üstüne bin lira vermeye asla değmez.
İlla masaüstü alacaksa laptopu satıp alsın.
Anladım hocam sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada 1660 Ti ile 1660 Ti mobil aynı değil. :d
Doğrudur.

Adam sadece laptopı istiyorsa üstüne para istemezse alınır gibi bence hiç uğraşmasın sıfır masaüstü alsın satsın laptopını o bütçeyle alsın sistemi
Laptopu da 6500 gibi paraya satmayı düşünüyor. O paraya bu attığımdan daha kaliteli sistem toplanır mı ?

Ben olsam üstüne max 500 600 veririm daha üstüne değmez.

Anladım hocam sağolun.

Doğrudur.

Laptopu da 6500 gibi paraya satmayı düşünüyor. O paraya bu attığımdan daha kaliteli sistem toplanır mı ?
Bir dakika bakıyorum hemen

Anladım hocam sağolun.

Doğrudur.

Asla almasın bakın
Capture+_2020-07-15-20-24-53.png
Capture+_2020-07-15-20-25-06.png
şu sistemi kendin topladan 6500 küsüre topladım asla almasın kasa efsane bir kasa işlemci daha iyi ram iyi ekran kartı daha iyi soğutma bakımından yani asla almasın anakartı aynı yaptım yani bı fiyata oldu birde o arkadaş akakçeden baksın her şeyin en ucuzunu bulsun sağdan soldan alsın sıfır yani birde 6200e bile getirir indirimden ordan burdan yaparsa

Asla almasın bakın Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleşu sistemi kendin topladan 6500 küsüre topladım asla almasın kasa efsane bir kasa işlemci daha iyi ram iyi ekran kartı daha iyi soğutma bakımından yani asla almasın anakartı aynı yaptım yani bı fiyata oldu birde o arkadaş akakçeden baksın her şeyin en ucuzunu bulsun sağdan soldan alsın sıfır yani birde 6200e bile getirir indirimden ordan burdan yaparsa
Çok sağol. Vaz geçirdim adamı :D

Seni de uğraştırdım kusura bakma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,367
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34