Yardım 7000-8000 Laptop Önerisi

RTX 7090Ti

80+ Silver
Katılım
1 Nisan 2020
Mesajlar
3,814
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,604
Aslında aklımda şu bebek var ama daha iyisi var mı acaba bu fiyat aralığında merak ediyorum açıkçası:https://www.hepsiburada.com/acer-ni...bilir-bilgisayar-nh-q5bey-00a-pm-HB00000RVZEF

Monsterlarda işlemci 10.Nesil oluyor ama ekran kartı 1650. HP nin şu modeli vardı:https://www.hepsiburada.com/hp-powe...asinabilir-bilgisayar-9et57ea-p-HBV00000R5VW7

Ama, Acer ile arasında 100TL Fark olmasına rağmen Acer 120Hertz ve 16GB RAM. Normalde bildiğim kadarıyla bir 8gb RAM bile 300TL. Bu yüzden aceri seçtim. Sizce nasıl bir seçim? Bu fiyat aralığında daha iyisi varmı? Teşekkürler.
 
dostum o fiyata en iyi laptop'u sen seçmişsin zaten:)
 
dostum o fiyata en iyi laptop'u sen seçmişsin zaten:)
Evet tahmin ediyordum böyle bir cevap beklemeyi (:. Çünkü gerçekten uzun süredir araştırıyorum ve bu Best In Class yani. Yine de yorumları merak ettim. Aslında hp nin tasarımı inanılmaz hoşuma gitti özellikle arkasındaki egzoz benzeri yerler ama tasarım karın doyurmuyor maalesef ki.
 
Bütçe arttırılabilirse bunu tavsiye ederim.


Sizin seçtiklerinizden Acer daha iyidir.
Öneriniz için teşekkürler öncelikle. Size madde madde açıklama yapma gereği duydum çünkü bol zamanım var ve belki cevabımı merak edersin.
1. Açıkçası bütçeyi daha fazla arttırma imkanım yok maalesef ki :(
2. Okuduğum kadarıyla laptoplarda Ryzen serisi işlemciler çok ısınıyormuş
3. Eğer 2. Madde doğru değilse ve bütçeyi arttırma imkanım olsaydı kesinlikle alırdım çünkü tasarımı kesinlikle acerden iyi.
 
Evet tahmin ediyordum böyle bir cevap beklemeyi :). Çünkü gerçekten uzun süredir araştırıyorum ve bu Best In Class yani. Yine de yorumları merak ettim. Aslında hp nin tasarımı inanılmaz hoşuma gitti özellikle arkasındaki egzoz benzeri yerler ama tasarım karın doyurmuyor maalesef ki.
dostum boş ver hp'yi sen en mantıklı tercihi yapmışsın. 16gb ram ve 1660ti + olarak 120hz ekran daha ne olsun :)
 
Ve eğer bu laptop ta tam olarak karar kılarsam, merak etmeyin inceleme için bir konu açarım (:
Post automatically merged:

dostum boş ver hp'yi sen en mantıklı tercihi yapmışsın. 16gb RAM ve 1660ti + olarak 120hz ekran daha ne olsun :)
Bu sistem beni kaç yıl götürür? 7. Sınıfım ve şuanlık sadece cs oynuyorum çıktığında Valorant oynayacağım.
 
kaç tl idi bu laptop stoktayken şuan stok bitmiş tam aradığım özellikler var fiyat iyiyse alacağım gelir gelmez stoğa
 
benim tercihim asus lara bak
 
Geri
Top