NET GSM kullanan Varmi Nasildir ?

.YUNUS.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
211
Arkadaslar PTTCELL kullaniyorum 40gb 2500 dk ve 2000 sms 265 TL teklif sundular... Ama ben bunlarin yarisini bile bitiremiyorum Daha dusuk Paket ve fiyat Olan Baska Tarife onerebilirmisiniz

NET GSM. Kullanan varsa Biraz Bahsedebilirmi

Oğluma aldım. Süreç yaklaşık 1 hafta sürüyor. Şuan sıkıntı yok.

Arkadaslar PTTCELL kullaniyorum 40gb 2500 dk ve 2000 sms 265 TL teklif sundular... Ama ben bunlarin yarisini bile bitiremiyorum Daha dusuk Paket ve fiyat Olan Baska Tarife onerebilirmisiniz

Pttcell ile görüş bu durumu, sana uygun bir teklif sunarlar.

40 gb 265 TL bedava bence.

bana 30 u 396ya verdiler (tt de )ben kaubl ederdim o teklifi
Pttcell gerçekten çok uygun. Mecburen Türkcell veya netgsm kullanmak.zorundayim. İsyerimde TT çekse düşünmeden pttye geçerdim

Bu arada fiyat çok iyi bence. Şuan 20 25GB Tarifeleri O fiyata görüyorum Vodafone'da.
NetGSM'e ben de başvurdum süreç bittiği gibi konu açmayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen onlara tekrardan belirt daha minimal lakin yine cazip fiyatlı paket önerisi iste , müşteri kaybetmek istemezler neticesinde.

Kaçak cihazlar ile çalışmıyor bankadan 3d secure gelmiyor arama yaparken 5sn geç düşüyor şimdilik bunlar var.

Bu arada fiyat çok iyi bence. Şuan 20 25GB Tarifeleri O fiyata görüyorum Vodafone'da.
NetGSM'e ben de başvurdum süreç bittiği gibi konu açmayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen onlara tekrardan belirt daha minimal lakin yine cazip fiyatlı paket önerisi iste , müşteri kaybetmek istemezler neticesinde.
Tesekkurler hocam şansımı tekrar deneyeyim ozaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,232
Üyeler
186,038
Son üye
FredaS
Geri