bu arabayı togg varken bu fiyattan yar etmezlerilk duyduğumda bende inanamadım ama kendim bakınca şaşkına döndüm cherryden sonra artık sokaklarda fazlası ile görmeyi bekliyorum
4 ay önce araba almasaydık kesinlikle alırdım
Alıntıyı görüntüle
Dostum orada ne yazıyor ÖTV ve KDV hariçtirilk duyduğumda bende inanamadım ama kendim bakınca şaşkına döndüm cherryden sonra artık sokaklarda fazlası ile görmeyi bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
Boşa açmışsın konuyu.ilk duyduğumda bende inanamadım ama kendim bakınca şaşkına döndüm cherryden sonra artık sokaklarda fazlası ile görmeyi bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
yanlış okuyorsun sen dogru actiDostum orada ne yazıyor ÖTV ve KDV hariçtir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Boşa açmışsın konuyu.
530km togg a uzun yolda 450 civarı veriyor bu 380 civarı gider ve togg un kredi imkanları çok daha iyi kısaca togg bence daha mantıklıilk duyduğumda bende inanamadım ama kendim bakınca şaşkına döndüm cherryden sonra artık sokaklarda fazlası ile görmeyi bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
değil bu toggu bu fiyattan satarsa donunda sallar530km togg a uzun yolda 450 civarı veriyor bu 380 civarı gider ve togg un kredi imkanları çok daha iyi kısaca togg bence daha mantıklı
%10 a sokmak için gücü düşürdüler 1.8m a satılıyorDostum orada ne yazıyor ÖTV ve KDV hariçtir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Boşa açmışsın konuyu.
yanlış okuyorsun sen dogru acti