MEB açıklama mi yaptı ? Ne zaman açıklanacağı belli mi tahmini mi?Sabah 10 da
MEB açıklama mi yaptı ? Ne zaman açıklanacağı belli mi tahmini mi?Sabah 10 da
PS5 durum, Devlet: o ney gardaş yarısını bana verSen ister işlemci bakarsın devlet ekler vergi and me;
Alıntıyı görüntüle
bizdeki kadar yoktur ya benceBu vergiden çok gondikleme kanka. Yurt dışında da vergi var oysa ki![]()
Geçen sene sabah 10 da açıklandı bu senede çok büyük ihtimalle sabah 10 da açıklanır genellikle açıklamak için sabah 10u tercih ederlerMEB açıklama mi yaptı ? Ne zaman açıklanacağı belli mi tahmini mi?
Yarısımı ayıp ettin hepsini alıyor bize sadece kasası kalıyor resmen asogj abarttımPS5 durum, Devlet: o ney gardaş yarısını bana ver
Yarısını versek gene iyiPS5 durum, Devlet: o ney gardaş yarısını bana ver
O iyi ozamanGeçen sene sabah 10 da açıklandı bu senede çok büyük ihtimalle sabah 10 da açıklanır genellikle açıklamak için sabah 10u tercih ederler
Yok yarısı artık şimdi ekmek banıcaz, Vatan`a gidip artıkYarısımı ayıp ettin hepsini alıyor bize sadece kasası kalıyor resmen asogj abarttım![]()
Bu çok iyiydi asfhakgjaYarısını versek gene iyi
Ekstra 2 tane daha aliyoz
Ben yapcaktım aklımdan geçti valla DYok yarısı artık şimdi ekmek banıcaz, Vatan`a gidip artık
PS5 alınmaz o fiyata Şahin toplarsınBu çok iyiydi asfhakgja
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben yapcaktım aklımdan geçti valla D
10 dakkalık iş aslında ama bu işi kasılmak için değilde insanlara yardım amaçlı yapmanı tercih ederiOff daha 20 mesaj var
PS5 alınmaz o fiyata Şahin toplarsın
Şimdiden hayılır olsunsilver a adım adım![]()