MEB açıklama mi yaptı ? Ne zaman açıklanacağı belli mi tahmini mi?Sabah 10 da
MEB açıklama mi yaptı ? Ne zaman açıklanacağı belli mi tahmini mi?Sabah 10 da
PS5 durum, Devlet: o ney gardaş yarısını bana verSen ister işlemci bakarsın devlet ekler vergi and me;
Alıntıyı görüntüle
bizdeki kadar yoktur ya benceBu vergiden çok gondikleme kanka. Yurt dışında da vergi var oysa ki
Geçen sene sabah 10 da açıklandı bu senede çok büyük ihtimalle sabah 10 da açıklanır genellikle açıklamak için sabah 10u tercih ederlerMEB açıklama mi yaptı ? Ne zaman açıklanacağı belli mi tahmini mi?
Yarısımı ayıp ettin hepsini alıyor bize sadece kasası kalıyor resmen asogj abarttımPS5 durum, Devlet: o ney gardaş yarısını bana ver
Yarısını versek gene iyiPS5 durum, Devlet: o ney gardaş yarısını bana ver
O iyi ozamanGeçen sene sabah 10 da açıklandı bu senede çok büyük ihtimalle sabah 10 da açıklanır genellikle açıklamak için sabah 10u tercih ederler
Yok yarısı artık şimdi ekmek banıcaz, Vatan`a gidip artıkYarısımı ayıp ettin hepsini alıyor bize sadece kasası kalıyor resmen asogj abarttım
Bu çok iyiydi asfhakgjaYarısını versek gene iyi
Ekstra 2 tane daha aliyoz
Ben yapcaktım aklımdan geçti valla DYok yarısı artık şimdi ekmek banıcaz, Vatan`a gidip artık
PS5 alınmaz o fiyata Şahin toplarsınBu çok iyiydi asfhakgja
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben yapcaktım aklımdan geçti valla D
10 dakkalık iş aslında ama bu işi kasılmak için değilde insanlara yardım amaçlı yapmanı tercih ederiOff daha 20 mesaj var
PS5 alınmaz o fiyata Şahin toplarsın
Şimdiden hayılır olsunsilver a adım adım