🔥İndirim xeon e5 2680 v4 +32 gb ram anakart set

Okuma yazması olan dolandırılmaz. Aliexpresste çok sıkıntı çıkmasa da birgün hesabımı süpheli gördüğü için siparisimi onaylamadı ama parayı 3 kez çekti daha sonra kendiliğinden geldi para. Ama ben neredeyse Aliexpresse ulasamadım kendine ve bankasına güvenen varsa belki alabilir ama bunu almak için sey olmak lazım
Adsız.png

Okuma yazması olan dolandırılmaz. Aliexpresste çok sıkıntı çıkmasa da birgün hesabımı süpheli gördüğü için siparisimi onaylamadı ama parayı 3 kez çekti daha sonra kendiliğinden geldi para. Ama ben neredeyse Aliexpresse ulasamadım kendine ve bankasına güvenen varsa belki alabilir ama bunu almak için sey olmak lazım
Alıntıyı görüntüle
Çok fazla hesap açıp ilk sipariş indiriminden faydalanmaya çalıştıysanız bu yaşanıyor. 2 hafta beklerseniz para banka hesabına iade ediliyor ama saçmalık tabii ki. Neden çekiyorsun parayı ? Direkt işlem yaptırtma yani.

Satıcının Yorumu Olsa Alıcam

Satıcının başka ucuz ürünleri de var ve dolandırıcı. Populer ürünleri koymuş tuzak gibi.

Aliexpresste bulunan Shop6388289 tarzı mağazaların %95’i dolandırıcı. Bu tarz isimli mağazalardan alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum. Bu satıcıda muhtemelen dolandırıcı bilginiz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,095
Üyeler
196,893
Son üye
kyrbs
Geri