Cok ama cok heyecan....

Faruk Emre

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
816
Lgs aciklaniyor...
Pc benim eve gitmemi bekliyor...

Bu sabaha kadar uyumayayip sabahlayacagim sabah lgs sonucuma bakacagim ve fena halde heyecanlandim...
Hatta o kadar ki su bile icmeden 10dk de bir tuvaletin yolunu tutuyorum.
Ayrica ben bilgiaayar topladim ve il disindayiz tum parcalar elime ulasti. Elime derken oturdugum evde ki komsularimda.
Ve o sistem icin ayri bir heyecanim varken bir de lgs... Dostlar cumle kurarken bile 10 saat bekliyorum yazamiyorum tum kafam orada... Heyecanimi az da olsa azaltmak icin konuyu sizle paylasmak istedim.
Rahatsiz ettiysem ozur dilerim...
Iyi geceler dilerim.

Lgs aciklaniyor...
PC benim eve gitmemi bekliyor...

Bu sabaha kadar uyumayayip sabahlayacagim sabah lgs sonucuma bakacagim ve fena halde heyecanlandim...
Ayrica ben bilgiaayar topladim ve il disindayiz tum parcalar elime ulasti. Elime derken oturdugum evde ki komsularimda.
Ve o sistem icin ayri bir heyecanim varken bir de lgs... Dostlar cumle kurarken bile 10 saat bekliyorum yazamiyorum tum kafam orada... Heyecanimi az da olsa azaltmak icin konuyu sizle paylasmak istedim.
Iyi geceler dilerim.
inşallah güzel sonuçlar alırsın kardeşim.keşke o zamanlar bende senin gibi heyecanlı olabilseydim :// sad

Evet
Ama nasil bir sey ise suan size bu cevabi gulerek verirken heyecanim azaldi gibi oldu.
Her sene adı değişiyor akılda tutmak imkansız, zaten benim dönemlerden geçti artık o yüzden adını aklımda tutmaya dâhi çalışmıyorum TEOG mu ne vardi ondan önce de

Evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Germe kendini yaparsın aslan
Yapacagimi yaptim zaten ama ben denemelerde vs 470 altina pek az sayili inmisimdir. Bu sinav 450 civari alacagimi dusunmekteyim once uzuldum tabii ama cogu kisinin boyle imis ve bu sekilde ortalama dusuk olursa yine sansim var...

Yapacagimi yaptim zaten ama ben denemelerde vs 470 altina pek az sayili inmisimdir. Bu sinav 450 civari alacagimi dusunmekteyim once uzuldum tabii ama cogu kisinin boyle imis ve bu sekilde ortalama dusuk olursa yine sansim var...
450 puana üzülünür mü bee gerçi yüzdelik dilim önemli

450 puana üzülünür mü bee gerçi yüzdelik dilim önemli
Aynen hocam gecen seneye gore bakarsak ortalama bir puan anadolu lisesi yerlestirir ama 2018 e bakilirsa 450 cok iyi bir puan bulundugum sehirde 2 buyuk fen lisesi var turkiye capinda onlarin puani bile tutuyor 2018 e gore... Hatta geciyor bile ama hayalim hep fen lisesiydi...

Aynen hocam gecen seneye gore bakarsak ortalama bir puan anadolu lisesi yerlestirir ama 2018 e bakilirsa 450 cok iyi bir puan bulundugum sehirde 2 buyuk fen lisesi var turkiye capinda onlarin puani bile tutuyor 2018 e gore... Hatta geciyor bile ama hayalim hep fen lisesiydi...
Hayalin niye hep Fen Lisesiydiki Anadolu gibisi var mı be ben ortalama bir Anadolu lisesinde okuyorum sınava geçen sene girmiştim çok üzülmüştüm Anadolu’ya gittiğim için ama olayın kendinde bittiğini anladım sonra 9.Sınıfta çalışıp Sınıf 1.’liğini 0,5 ortalamayla kaçırdım xdd

Lgs aciklaniyor...
PC benim eve gitmemi bekliyor...

Iyi geceler dilerim.
komşular bozuk çıkmazsa sıkıntı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,257
Üyeler
187,952
Son üye
mehmet3514