Undervolt mu var işlemcinde?merhabalar ıslemcıme 20 dakıka stres testı yaptım 10/ uzerınden puan verırsenız sevınırım sıcaklıklar nasıl stabılıtesı nasıl vs.
Max. 52 C. Ben mi yanlış görüyorum. 1.1475 V gözüküyor.hayır stok çokmu soğuk
Benim gördüğüm işlemci 1.1437 V ile çalışıyor. Tahminim 4.45 GHZ e çekip Voltaj düşürmüşsünüz. Sıcaklıklar gayet güzel. Ancak tavsiyem Prime95 ile bir teste sokun da hamama girsin bakalım. O Voltaj yeter mi acaba?dediğim gibi stok hocam nasıl sonuclar kısaca acıklarmısınız
ben ıslemcı ıle oynamadım hocam daha 2 gun once aldım sıstemı zaten tamamdır bırde prime95 denıyelım onudamı 20 dakıka ayarlıyayım?Benim gördüğüm işlemci 1.1437 V ile çalışıyor. Tahminim 4.45 GHZ e çekip Voltaj düşürmüşsünüz. Sıcaklıklar gayet güzel. Ancak tavsiyem Prime95 ile bir teste sokun da hamama girsin bakalım. O Voltaj yeter mi acaba?
20-30 dakika tüm aşamaları geçsin bakalım. Prime95 sağlam bir testtirben ıslemcı ıle oynamadım hocam daha 2 gun once aldım sıstemı zaten tamamdır bırde prime95 denıyelım onudamı 20 dakıka ayarlıyayım?
tamamdır bu arada 4.45ghz e sabıt degıl ıslemcı testte yuzde 100 kullanımda oldugu ıcın oyleydı ghz sabıtleme vs yok20-30 dakika tüm aşamaları geçsin bakalım. Prime95 sağlam bir testtir
prime 95 ın arayuzu cok karmasık geldı hocam bırsey anlamadım .d20-30 dakika tüm aşamaları geçsin bakalım. Prime95 sağlam bir testtir
Bu sistemi 2. el mi aldın ? Belki aldığın kişi yapmış olabilir. BIOS tan yapılır çünkü ayarı. Format atınca normale dönmez. Sadece BIOS güncellersen sıfırlanır.tamamdır bu arada 4.45ghz e sabıt degıl ıslemcı testte yuzde 100 kullanımda oldugu ıcın oyleydı ghz sabıtleme vs yok
Nasıl kullanıldığı ile ilgili Youtube da izle. Yaparsıntamamdır bu arada 4.45ghz e sabıt degıl ıslemcı testte yuzde 100 kullanımda oldugu ıcın oyleydı ghz sabıtleme vs yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
prime 95 ın arayuzu cok karmasık geldı hocam bırsey anlamadım .d
Hocam soğutucu stok degil ki peerless assasins 120 xdddBu sistemi 2. el mi aldın ? Belki aldığın kişi yapmış olabilir. BIOS tan yapılır çünkü ayarı. Format atınca normale dönmez. Sadece BIOS güncellersen sıfırlanır.
Kaldı ki undervolt denen işlem Ryzen 3600 ve 5600 e yapılması çok normal. Çok Voltaj çekiyor çünkü.
Ben de Cinebench, Aida ve OCCT ile testler yapmıştım ve sıkıntı yoktu. Ama Prime95 ile yapınca Voltaj yetersiz geldi, Restart attı. Voltaj yükseltmiştim. %100 yükte stok stoğucu ile o derece çok iyi ve bana çok garip geldi
Nasıl kullanıldığı ile ilgili Youtube da izle. Yaparsın
Tamamdır testi başlattım 20 dakika sonra atarım sonuçları hocam herşeyi tam gücünde kullanmasini aktif ettim öyle başlattım testiBu sistemi 2. el mi aldın ? Belki aldığın kişi yapmış olabilir. BIOS tan yapılır çünkü ayarı. Format atınca normale dönmez. Sadece BIOS güncellersen sıfırlanır.
Kaldı ki undervolt denen işlem Ryzen 3600 ve 5600 e yapılması çok normal. Çok Voltaj çekiyor çünkü.
Ben de Cinebench, Aida ve OCCT ile testler yapmıştım ve sıkıntı yoktu. Ama Prime95 ile yapınca Voltaj yetersiz geldi, Restart attı. Voltaj yükseltmiştim. %100 yükte stok stoğucu ile o derece çok iyi ve bana çok garip geldi
Stok diye sen yazmıştın ondan söyledimdediğim gibi stok hocam
Voltaj ayarını stok olarak söylemiştimStok diye sen yazmıştın ondan söyledimdesene kule tipi var diye
sonuçlar böyle hocam benım bıldıgım kadarıyla 60 derece altı baya ıyı demek ama sızın yorumunuz nedır 10 uzerınden degerlendırıp acıklama yaparmısınızBu sistemi 2. el mi aldın ? Belki aldığın kişi yapmış olabilir. BIOS tan yapılır çünkü ayarı. Format atınca normale dönmez. Sadece BIOS güncellersen sıfırlanır.