Yd telefon için iki sim kartı mı gerekli

İzmir 35

80+
Reaksiyon skoru
24
Merhaba yd telefon için kayıt ettirmeden 4+4 kullanılıyorya bunun için iki sim kartı mı gerekiyor mesela tek sim kartı 4 ay ilk sim slotu sonraki 4 ay e sim yapsak oluyormu cevap verirseniz çok sevinirim ihtiyacım var

Merhaba yd telefon için kayıt ettirmeden 4+4 kullanılıyorya bunun için iki sim kartı mı gerekiyor mesela tek sim kartı 4 ay ilk sim slotu sonraki 4 ay e sim yapsak oluyormu cevap verirseniz çok sevinirim ihtiyacım var
tek sim kartı 6 ay bir yerde 6 ay bir yerde kullanabilirsiniz (yeni yasa eğer geçerliyse şuanda)

Hocam bu yasanın çıkarılacağına inanmıyorum valla artık herkes cimri kimse yd için 1 sene kullanma hakkı vermez bence olursa daha iyi olur ama olmaz bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam peki 4 ay +4 ay nasıl oluyor yani 4 ay ilk sim slotunda sonraki 4 ay e sim ile mi bide e sim nasıl kullanılır

Hocam bu yasanın çıkarılacağına inanmıyorum valla artık herkes cimri kimse yd için 1 sene kullanma hakkı vermez bence olursa daha iyi olur ama olmaz bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam peki 4 ay +4 ay nasıl oluyor yani 4 ay ilk sim slotunda sonraki 4 ay e sim ile mi bide e sim nasıl kullanılır
evet öyle yapabilrsiniz kullandığınız operatöre gidip e sim olayını konuşmanız daha mantıklı olur kendim telefon sektöründe olmadığımdan etraftan duyduklarımla, araştırdıklarımla ancak yardımcı olmaya çalışıyorum

şöyle mesela telefonu aldın sim 1 de 4 ay kullandın sonra aynı sim kartını sim 2 ye takıp 4 ay daha kullanıyorsun

Çok teşekkür ederim sağ olun çok yardımcı oldunuz teşekkür ediyorum çok sağ olun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,581
Üyeler
185,128
Son üye
İnsanazor1
Geri