Fena arabalarOmoda 5 kullandık şuan tiggo 8 deyiz.
Hocam keşke sene başı alsaydınız,ilerde 5 yıl sonra piyasası ne olur sizce o konudan korkuyorum elimde kalma ihtimali var
fiyat sınırına girmiyor diye biliyorum ama bir bakayımToyota C-HR.
belge daha yeni çıktı hocam maalesef fırsat olmadı şuan için suv tercihim araca zaten 308 den geçeceğim 5 sene satılamayacağı için kullanırken keyif versin istiyorumHocam keşke sene başı alsaydınız,
Çünkü 1 sene fiyat değişmiyor ancak araç her ay zamlanıyor,
focus megane corolla (bu ay kampanya var)bakabilirsiniz hocam o zaman piyasası en hızlı top arabalar
İg murattosunarabayı takip edebilirsiniz
acaba seneyi bekleseniz dahamı iyi olurfiyat sınırına girmiyor diye biliyorum ama bir bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
belge daha yeni çıktı hocam maalesef fırsat olmadı şuan için suv tercihim araca zaten 308 den geçeceğim 5 sene satılamayacağı için kullanırken keyif versin istiyorum
Amcam imza verse de bende alsam sıfır araçfiyat sınırına girmiyor diye biliyorum ama bir bakayım
belge daha yeni çıktı hocam maalesef fırsat olmadı şuan için suv tercihim araca zaten 308 den geçeceğim 5 sene satılamayacağı için kullanırken keyif versin istiyorum
umarım verir allah gönlünüze göre versinAmcam imza verse de bende alsam sıfır araç![]()
elimdeki aracın kilometresi artar ve fiyatı daha da düşer ve dolar tahminime göre 50 olur o yüzden olabildiğince hızlı olmaya çalışıyorumacaba seneyi bekleseniz dahamı iyi olur
bi düşünün araştırın aceleniz yoksa ytd
Fiyat sınırı mı var :/fiyat sınırına girmiyor diye biliyorum ama bir bakayım