gotunü yada memeni açarsn bide twerk atarsan milyon takipçin olurCanlı yayın için 1K takipçi nasıl alabilirim Tikok'ta?
Hazır Tiktok halihazırda devam ediyorken, kapanmadan canlı işine girmek istiyorum ufaktan.
Yardımcı olabilecek var mı?
Cevahir için pek geçerli olacağını sanmıyorumgotunü yada memeni açarsn bide twerk atarsan milyon takipçin olur
arkadasın dedılklerıne harfıyen yarıne getır degıl 1k 10k bıle toplarsıngotunü yada memeni açarsn bide twerk atarsan milyon takipçin olur
kız hesabı aç dm den mesaj at sonra futbola çevir daha sonra cr7 ve messi forması al arkaya TÜRK BAYRAĞI asCanlı yayın için 1K takipçi nasıl alabilirim Tikok'ta?
Hazır Tiktok halihazırda devam ediyorken, kapanmadan canlı işine girmek istiyorum ufaktan.
niye yoksa sen cinsiyetçi misinCevahir için pek geçerli olacağını sanmıyorum![]()
Ne alakaAdam akıllı bir öneri yok, forumun yaş kitlesi ve kapasitesi belli oldu
tamamen şans. ben master yi videosu attım 250k izlendi. şanslıysan videoların tutar o sayede takipçi kazanırsın.Canlı yayın için 1K takipçi nasıl alabilirim Tikok'ta?
tiktok takipçiği kasmaya çalıştığın için sen yaşın belli olduAdam akıllı bir öneri yok, forumun yaş kitlesi ve kapasitesi belli oldu
yas 22Adam akıllı bir öneri yok, forumun yaş kitlesi ve kapasitesi belli oldu
Tiktoka takipci kasmaya calisan eleman bize laf yapiyorAdam akıllı bir öneri yok, forumun yaş kitlesi ve kapasitesi belli oldu
forum.donanimarsivi.com
ZORTTiktoka takipci kasmaya calisan eleman bize laf yapiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ha pardon surdan anlamaliydik yasinizi
Tiktok Takipçi Hilesi Nasıl Yapılır?
Canlı yayın için biraz takipçi olması gerekli. Ama şuan 54 takipçim var ve nasıl 700'lere çıkartabilirim bilmiyorum. Satın mı alınması gerekli? Yoksa daha kolay yolu var mı?forum.donanimarsivi.com