Beyaz Sisteme Az Kaldı

H9 hoşuma gitti de o fanlar rgbsiz sanırım oyüzden vazgeçmiştim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O psu kaliteli mi ilk defa görüyorum
PSU kaliteli köklü bilindik marka ama diğeri biraz daha iyi Msi ag850 de olur ona da bakabilirsin kasada RGB yok evet RGB olanı da var ama ekstra fan alırım dersen düz olanı al bence RGB olanın ekstra fanlarını aynı alman lazım sıvı soğutma da keza ona benzemesi lazım bence ben küp cam kaslara böyle kuruyorum resimde olduğu gibi

Ekler

• IMG_20240505_131725.jpg
    IMG_20240505_131725.jpg
    1 MB · Hit: 61
Sıvı soğutucu aldım geriye kasa ve psu kaldı . Psuyu enmarx önerdiğinizi alırım muhtelemen . Kasa için düşüneceğim . Yardımınız için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Frozen horizon öneririm. 2k lık bir fark olduğunu hiç sanmıyorum arada. Ama ürün güzeldir. PSU df x tercih edin. Seasonic focus o modelinden çok azcık daha iyi ve daha uygun.
Psuyu alacağım o kesin oldu zaten ^^

PSU kaliteli köklü bilindik marka ama diğeri biraz daha iyi Msi ag850 de olur ona da bakabilirsin kasada RGB yok evet RGB olanı da var ama ekstra fan alırım dersen düz olanı al bence RGB olanın ekstra fanlarını aynı alman lazım sıvı soğutma da keza ona benzemesi lazım bence ben küp cam kaslara böyle kuruyorum resimde olduğu gibi
Hocam fotoğraftaki hangi kasa modeli

bisey dicem bence h9 alınır bende beyaz kasa arıyorum bayadir
Birde fan alacaksanız sivi sogutmadaki fanlarin aynısını bulmanız daha iyi olur görüntü acisindan

bisey dicem bence h9 alınır bende beyaz kasa arıyorum bayadir
Birde fan alacaksanız sivi sogutmadaki fanlarin aynısını bulmanız daha iyi olur görüntü acisindan
o fanlar satılıyor mu acaba

Geri