Neler Yeni

MAVİ EKRAN HATASI MİNİDUMP OLUŞMUYOR

n00b

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ali veli
Şimdi sorunum şu normalde pc sorunsuz günlerce çalışıyor hiç bi hata almıyorum problem yok, fakat afk journey in pc oyununu ve google chrome u ya da ld player ı aynı anda açtığım da 15-30dk aralıklarla mavi ekran yiyorum. Ld playerda multi ekran yapıp aynı anda 4 ld player sanal emilatör açsam da herhangi bir problem yok denemelerim sonucunda mavi ekranı sadece afk journey pc versiyonunu chrome ile açtığımda veriyor afk journey tek çalışırken de sorun olmuyor. Heryerde minidump dosyası sorulmuş fakat tarif edilen tüm ayarları yapmama rağmen asla minidump dosyası oluşmuyor. Yüklemede herhangi bir problem yaşamadım 2-3 kez kaldırıp yeniden kurdum yani oyunun kurulumunda bir hata yok.
mavi ekran.jpg

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,128
İsim
Emre Zengin
Şimdi sorunum şu normalde pc sorunsuz günlerce çalışıyor hiç bi hata almıyorum problem yok, fakat afk journey in pc oyununu ve google chrome u ya da ld player ı aynı anda açtığım da 15-30dk aralıklarla mavi ekran yiyorum. Ld playerda multi ekran yapıp aynı anda 4 ld player sanal emilatör açsam da herhangi bir problem yok denemelerim sonucunda mavi ekranı sadece afk journey pc versiyonunu chrome ile açtığımda veriyor afk journey tek çalışırken de sorun olmuyor. Heryerde minidump dosyası sorulmuş fakat tarif edilen tüm ayarları yapmama rağmen asla minidump dosyası oluşmuyor. Yüklemede herhangi bir problem yaşamadım 2-3 kez kaldırıp yeniden kurdum yani oyunun kurulumunda bir hata yok.Alıntıyı görüntüle
Anakartının modeli nedir hocam? BIOS'tan SVM Mode ayarın açık di mi?

n00b

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ali veli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartının modeli nedir hocam? BIOS'tan SVM Mode ayarın açık di mi?

Bios ayarlarında bir problem yok her şey açık dediğim gibi aktif olarak emülatör kullanıyorum. Gameloop ve Ld playerı diğer emülatörlerde hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.
SİSTEM BİLGİSİ.png

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,128
İsim
Emre Zengin
Bios ayarlarında bir problem yok her şey açık dediğim gibi aktif olarak emülatör kullanıyorum. Gameloop ve Ld playerı diğer emülatörlerde hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Sistemde bir problem olduğunu düşünmüyorum. Diğer oyunlarda da bir sıkıntı yaşamıyorsun. Oyunun Anti Hile koruması varsa o da yapıyor olabilir. Oyunu kaldırıp kurmuşsun ama bir çözüm olmamış. Problem oyun kaynaklı gibi duruyor. BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çık bakalım. (Sıfırladıktan sonra SVM Mode ayarını sadece aç). Bir de öyle bak bakalım bir değişiklik olup olmayacağına.

n00b

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ali veli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemde bir problem olduğunu düşünmüyorum. Diğer oyunlarda da bir sıkıntı yaşamıyorsun. Oyunun Anti Hile koruması varsa o da yapıyor olabilir. Oyunu kaldırıp kurmuşsun ama bir çözüm olmamış. Problem oyun kaynaklı gibi duruyor. BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çık bakalım. (Sıfırladıktan sonra SVM Mode ayarını sadece aç). Bir de öyle bak bakalım bir değişiklik olup olmayacağına.

Oyunu ilk açtığımda kaspersky böyle bir hata veriyor mavi ekranla bir ilgisi olabilir mi?
kaspersky1.png
kaspersky2.png

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,128
İsim
Emre Zengin
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç