Yardım RGB Kasaya ARGB Fan Takmak

Reaksiyon skoru
15
Aşağıdaki kasayı almayı düşünüyorum fakat fanları ARGB istiyorum harici olarak ARGB fan alsam anakartdaki fan girişleri yeterli gelir mi ve herhangi bir çoklayıcı vb. Kullanmama gerek kalmadan ARGB şekilde fanları kullanabilir miyim ?

Ayriyeten sistemde 240mm sıvı soğutma olacak argb

Anakart Msi Pro B650M-B

Link : https://www.incehesap.com/vento-fsp...-usb-3-0-mesh-e-atx-gaming-kasa-fiyati-72047/

Ekler

• Screenshot_2024-05-12-15-39-57-174_com.android.chrome.png
    Screenshot_2024-05-12-15-39-57-174_com.android.chrome.png
    544.1 KB · Hit: 65
anakarta bakmadım ama argb girişi varsa ve cpu fanın argb girişine takılı değilse çoklayıcısız takarsın

Argb adreslenebilir olduğu için tek sokete 4 adet argb fan bağalayabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta daha fazlada takarsınız ama PWM bağlantı kaç tane var anakartta fan devir ayarı problem olabilir

Argb adreslenebilir olduğu için tek sokete 4 adet argb fan bağalayabilirsiniz

Hatta daha fazlada takarsınız ama PWM bağlantı kaç tane var anakartta fan devir ayarı problem olabilir
Bu fandan 4 adet alıp takmayı düşünüyorum sorun olmaz dimi

En iyisi bir kontrolcu al. 5 yada 6 tane ye kadar led çıkışı oluyor onda. Kontrolcuden cikan 3 pin i takarsın anakarta kontrol edersin
Önerebileceğiniz bir kontrolcü var mı uygun fiyatlı

Bu fandan 4 adet alıp takmayı düşünüyorum sorun olmaz dimi

Önerebileceğiniz bir kontrolcü var mı uygun fiyatlı
1- Aldığın fanlar Argb özellikte olacak
2- 4 tane fan alacaksın. 4 tane kablo olacak. Ya kablo coklayici alacaksin ya kontrolcu yada fanlar daisy chain ise birbirine geçmeli diyeyim o zaman tek kabloda birleşip anakarta takarsin
Benim kasamda dark in kontrolcusu vardi. Hangisi iyidir bilen arkadaslar yardimci olur

1 tane bile argb portun olsa yeter. Çoklayıcı veya kontrolcü alıp bağlantılarını yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,501
Üyeler
186,497
Son üye
Progamer545
Geri