🟠 500 ₺ YENİ BANKNOT İÇİN HAZIR OLUN!

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,375

Yeni 500 TL'lik banknot hakkında yeni gelişmeler takip ediliyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, ''500 TL çıkacak mı?'' sorusunu sinyal niteliği taşıyarak cevap verdi;​

Başkan Karahan: "Tedavüldeki küpür kompozisyonu değişimlerini ve sıkıntılarını takip ediyoruz. İhtiyaç görülürse gerekli adımları tereddütsüz atacağız.''

1715712979440.png

paranın ön yüzünde malum kişi olmaz inş 10tl lik banknotlarda kullanılmıyor pek ekmek almak dışında ego karatıma para atıcaktım makine sadece 20tl lik banknot alıyor 5tl lik demir para geçerlimiki

Öyle bir banknot gelmeyecek. Direkt dijital paraya geçilecek yeni Dünya ekonomik krizi çıkartıldığında. Ha, ülkenin çöküşünü ve enflasyonu hızlandıracaksa yapabilirler. Ama çıkmayacağını düşünüyorum.

paranın ön yüzünde malum kişi olmaz inş 10tl lik banknotlarda kullanılmıyor pek ekmek almak dışında ego karatıma para atıcaktım makine sadece 20tl lik banknot alıyor 5tl lik demir para geçerlimiki
Evet ATM ler artık 50-100-200 dışında bir şey vermiyor

İhtiyaç görülürse mi? 50 kuruş altındaki paralar gayri resmi tedavülten kalktı. Hâlâ ihtiyaç görülürse diyor.

İhtiyaç görülürse mi? 50 kuruş altındaki paralar gayri resmi tedavülten kalktı. Hâlâ ihtiyaç görülürse diyor.
Yaa sen ne bakıyorsun bunlara knk hepsi tek adam rejiminin kuklaları. Vantrolog gibi oynatılıyorlar kimse kendince karar alamaz önce godfather'larından talimat alırlar

Geri