Razer Viper V3 Hyperspeed Alınır mı ?(2k)

Moonlighter

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,065
Bütçe
2000
Bunu düşünüyorum ama 2k bandında önerebileceğiniz başka mouse varsa onu da bakabilirim.

Viper v3

Bunu düşünüyorum ama 2k bandında önerebileceğiniz başka mouse varsa onu da bakabilirim.

Viper v3
Kullanıyorum güzel, rahat ve kaliteli.
tek kötü yanı pille çalışıyor ama benim için bir sorun değil. 1 aydan fazla oldu kullanıyorum pili %40 şuan.

Şimdi şarjlı pil ve onu şarj edecek adaptör almak zorunda kalacağım o yüzden.

Şimdi şarjlı pil ve onu şarj edecek adaptör almak zorunda kalacağım o yüzden.
içinden 1 adet pil çıkıyor. Duracell 4'li pil 120tl filan 5-6 kullanırsın. Sonra istersen pili şarj edecek adaptör alırsın 1k küsür o da

içinden 1 adet pil çıkıyor. Duracell 4'li pil 120tl filan 5-6 kullanırsın. Sonra istersen pili şarj edecek adaptör alırsın 1k küsür o da
Deathadder V3 pro ile arasında tam olarak ne fark var hocam. Sanırım optik sensörleri aynı.

Deathadder V3 pro ile arasında tam olarak ne fark var hocam. Sanırım optik sensörleri aynı.
Hocam bende detaylı olarak bilmiyorum ama burdan biraz incele istersen

Kullanıyorum güzel, rahat ve kaliteli.
tek kötü yanı pille çalışıyor ama benim için bir sorun değil. 1 aydan fazla oldu kullanıyorum pili %40 şuan.
hocam bağlantı kopma, arada takılma sorunu vs. yaşıyor musun. Aynı mouse arızalı diye değişim yaptırdım 2. ye ulaştı elime bu da sorunlu gibi acaba kronik mi bu

hocam bağlantı kopma, arada takılma sorunu vs. yaşıyor musun. Aynı mouse arızalı diye değişim yaptırdım 2. ye ulaştı elime bu da sorunlu gibi acaba kronik mi bu
İlk taktığım zaman bi afalladı mouse ama tak çıkar yapınca düzeldi. Ondan sonra hiç sorun yaşamadım.
Kasanın arka tarafına 3.0 desteği varsa oraya tak

İlk taktığım zaman bi afalladı mouse ama tak çıkar yapınca düzeldi. Ondan sonra hiç sorun yaşamadım.
Kasanın arka tarafına 3.0 desteği varsa oraya tak
usb 3.0'da kullanıyorum bende de ilk anda yaptı şuan yok gibi, bakalım uzun vade de göreceğiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,545
Üyeler
187,526
Son üye
semiersoy
Geri