🔥🔥NAYS FİZİKSEL KART ÇIKMIŞ!!🔥🔥

Böyle saçmalık görmedim. Nays fiziki kartımı soyadı bile benzemeyen başka birine vermişler bu nasıl olabiliyor. Kartı kapatacam ama bu nasıl bir saçmalıktır bunu çözmeye çalışıyorum.
Alan şahısın adı soyadı var ama adresi verin diyorum müşteri temsilcisi veremeyiz diyor. Akşam akşam deli oldum 2 haftadır bekliyordum. İmza kod olmadan bir kredi kartı nasıl verilebilir bunu yapan kurye acemi mi?
O ne biçim bi olaymış? Apartmandan o kişiyi bir sorgulatsana, belki evde değilken öyle birisine vermişlerdir.

Biraz oldu çıkalı. Ben direkt sipariş vermiştim ama sebebi belli olmayan bir şekilde teslim edilemedi diye mesaj geldi. Müşteri hizmetleri de bilmiyor nedeni. Yeniden dağıtıma çıkarttılar. Muhtemelen pazartesi elimde olur.

Böyle saçmalık görmedim. Nays fiziki kartımı soyadı bile benzemeyen başka birine vermişler bu nasıl olabiliyor. Kartı kapatacam ama bu nasıl bir saçmalıktır bunu çözmeye çalışıyorum.
Alan şahısın adı soyadı var ama adresi verin diyorum müşteri temsilcisi veremeyiz diyor. Akşam akşam deli oldum 2 haftadır bekliyordum. İmza kod olmadan bir kredi kartı nasıl verilebilir bunu yapan kurye acemi mi?
Hocam + olarak bence sanal kartınızı da kapayıp, bu olayı müşteri hizmetlerine bildirip sanal kart numarasının değiştirilmesini talep edin. Çünkü fiziksel kart ile sanal kart numaranız aynı. CVV numarasında da her iki CVV ile alışveriş yapılabiliyor.

Siparişi ilk verenlerden birisiyim ve kargoya verildi mesajı haftaiçinde geldi. Ama karta dair bir şey yok 😅

Geçen hafta sipariş ettim 2-3 güne geldi benimki yani beyaz renk orda güzel gözüküyoda gerçekte pek bi albenisi yok bence

Cashbacklere veda, kesintiler hg
Kullanım amacı zatne cashback umarım böyle olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen hafta sipariş ettim 2-3 güne geldi benimki yani beyaz renk orda güzel gözüküyoda gerçekte pek bi albenisi yok bence
Ne gibi + ları var peki kartın yani sanal olarak kullanmak yerine neden karta geçeyim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kullanım amacı zatne cashback umarım böyle olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne gibi + ları var peki kartın yani sanal olarak kullanmak yerine neden karta geçeyim
Hiçbir +sı yok 1.iş bankasına (atamın kurduğu bankaya) boş masraf 2.cüzdanda gereksiz yer kaplıyor 3.cvv kalıcı 4.fiziksel kartla yapabildiğim şeyleri telefondan zaten yapıyorsun

Ben almayacağım

Hangi kargo getiriyor bu kartı.Bana bugün geleceğiz dediler sonra teslim edemedik sonra getireceğiz dediler.Kartı duyurulduğu gün sipariş ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,655
Üyeler
183,152
Son üye
ahmzk
Geri