Neler Yeni

🔥🔥NAYS FİZİKSEL KART ÇIKMIŞ!!🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
crazy
karta uygulamadan şifre belirledim, temassız açılsın diye ilk işlemi yaptırmak için posa sokturdum fakat şifre istemeden 3-4 kez bağlantı kuruluyor diyip şifresiz şekilde onayladı, şimdi temassız açılmış mıdır, bide posta neden şifre istemedi acaba o.O2

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,349
İsim
Baran Kut
karta uygulamadan şifre belirledim, temassız açılsın diye ilk işlemi yaptırmak için posa sokturdum fakat şifre istemeden 3-4 kez bağlantı kuruluyor diyip şifresiz şekilde onayladı, şimdi temassız açılmış mıdır, bide posta neden şifre istemedi acaba o.O2
Senin yine iyiymiş hocam ben şifre ayarladım, gittim markete ne lazımsa aldım, arkamda da 10-15 kişi bekliyordu kartı temassız okuttum. Demesin mi "işlem başarısız oldu" :kekw: gittim orada parayı banka kartına atmakla uğraştım herkes tip tip bakarken bana. Diğerini kabul etti şükürler olsun yoksa geliyordu meydan dayağı :ROFLMAO:

Burak_K

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Kaygusuz
İki kere sipariş verdim ikisi bambaşka insanlara teslim edildi 😃. Son seferki başka ilçeye gitmiş orada dağıtıma çıktı desteğe yazdım değiştirdiler ilçe değiştirip yine o ilçeye gitti sonra orada bana teslim edilmiş inanılmaz ya. İlki hakkında hiçbir şey yapmadığım halde bi şekilde bir iki ay sonra hiç kart sipariş etmemişim gibi kart sipariş et butonu açıldı. İkincisi de önceki gibi hüsran ne oluyor hiç anlamadım

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,195
İsim
Emre siyah
ben iki kere sipariş verdim ikiside 1 haftada geldi ptt ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular