🔥İndirim (2213 TL) Philips BG7025/15 Bodygroom Series 7000 (Vücut Traş Makinesi)

Reaksiyon skoru
91
Arkadaşlar Selam Bodygroom series 3000 Kullanıyordum artık eskidiği için görür görmez sipariş verdim gayet güzel fiyat hayırlı alışverişler.

https://www.amazon.com.tr/Philips-B...todays-deals&sprefix=,todays-deals,127&sr=1-1

1716324123321.png

Son düzenleme:
Bu tarz makineleri daha önce kullanmış biri olarak söylüyorum bunlara para vermeyin. En son powertec marka makina aldım bu zamana kadar kullandıklarım para istafıymış. Hem fiyatı uygun hem gayet iyi kesiyor. Vücut için önce tr 858 olanını aldım daha sonra sakallara daha rahat geçiş yapabilmek için tr 3200 modelini aldım. İkisini de hala kullanıyorum kesinlikle şans vermenizi tavsiye ederim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz makineleri daha önce kullanmış biri olarak söylüyorum bunlara para vermeyin. En son powertec marka makina aldım bu zamana kadar kullandıklarım para istafıymış. Hem fiyatı uygun hem gayet iyi kesiyor. Vücut için önce tr 858 olanını aldım daha sonra sakallara daha rahat geçiş yapabilmek için tr 3200 modelini aldım. İkisini de hala kullanıyorum kesinlikle şans vermenizi tavsiye ederim.
Ben çoğu vücut traş makinesini kullandım sürekli vücut kıllarımı aldıgım için en iyisi philips bodygroomdur benim için hemde bu fiyata türkiyede satışta olmayan 7000 serisi bedava

aldım bedava teşekkürler
Hayırlı olsun rica ederim

7000 serisinin 3000'e göre ne avantajı var acaba?
Baktım da aynı başlığı kullanıyor, 2 katından fazla fiyatı.

5000'deki sırt aparatı da yok galiba.

Ben çoğu vücut traş makinesini kullandım sürekli vücut kıllarımı aldıgım için en iyisi philips bodygroomdur benim için hemde bu fiyata türkiyede satışta olmayan 7000 serisi bedava

Hayırlı olsun rica ederim
Çoğu makinayı kullanmış olmana rağmen powertec kullanmadığını anlıyorum. Vücut traşı için özellikle tr 858 modelini denemeni şiddetle tavsiye ediyorum. Ekstra özellikler beklemiyorsan sıfır kesim açısından çok başarılı. Amazonda satılıyor. Deneyin pişman olmazsınız.

Çoğu makinayı kullanmış olmana rağmen powertec kullanmadığını anlıyorum. Vücut traşı için özellikle tr 858 modelini denemeni şiddetle tavsiye ediyorum. Ekstra özellikler beklemiyorsan sıfır kesim açısından çok başarılı. Amazonda satılıyor. Deneyin pişman olmazsın
Deneyeceğim teşekkürler tavsiye için

7000 serisinin 3000'e göre ne avantajı var acaba?
Baktım da aynı başlığı kullanıyor, 2 katından fazla fiyatı.

5000'deki sırt aparatı da yok galiba.
kullanmadım henüz bilmiyorum ancak seri farkı var birisi eski üretim birisi yeni üretim sayılır 2022 de üretildi 7000 serisi 3000 serisi 2019 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam şarj avantajı var arkasında ekstra önce kısaltmak için taraklı kesim var bıçağındada iyileştirme vardır elbet fiyatıda gayet uygun ayrıca yeni seriyi almak avantajlı her türlü

Son düzenleme:
Deneyeceğim teşekkürler tavsiye için

kullanmadım henüz bilmiyorum ancak seri farkı var birisi eski üretim birisi yeni üretim sayılır 2022 de üretildi 7000 serisi 3000 serisi 2019 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam şarj avantajı var arkasında ekstra önce kısaltmak için taraklı kesim var bıçağındada iyileştirme vardır elbet fiyatıda gayet uygun ayrıca yeni seriyi almak avantajlı her türlü
sakalda kullanıyor musun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,690
Üyeler
184,820
Son üye
güngör 5434
Geri