Ğ Fedaisi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 343
Beleş nimet ya hocam hiç denedinmi online oyunlardadeğil ama min 30fps alman gerekiyormuş sanırım
Beleş nimet ya hocam hiç denedinmi online oyunlardadeğil ama min 30fps alman gerekiyormuş sanırım
uygulama nasıl işe yarıyor anlamadım hala açıklayacak birisi yok mu abartı derecede fps arttırıyor.undertaleda mesela pc 30fpsden yukarı cıkmıyordu bu uygulama sayesinde çıktı gerçekten yararlı bir uygulama
Edemez, fsr mantığı ile çalışıyor. FSR açık kaynak kodludur be bu şekilde kullanıcılar birbirlerinin kodladığı ve AMD nin taban olarak verdiği o programı geliştirerek paylaşmaya devam ederler.Oğlum ekran kartı üreticileri bu programı yapan adamı dava eder.
ekran kartı kullanımı %99 olmaması lazım ona dikkat edin, %300 4K demek oyunu 4K da oynuyorsun yada daha fazlaydı sanırım ölçekleme katsayısını unuttum.Crack linkini yedekledim yarın Ets 2 de deneyeceğim 1650s ile 1080p de orta yüksek ayarlarda %300 cozunurlukte cogunlukla 40fps oynuyorum sonuclari yarin paylasacagim.
Dlss kullanirim ben kac var suan bundaFsr yeni sürüm değil ama
Hocam bu oyunun %400 ü klasik bi oyunun 100'üne eşit aslında, 100 e alınca çamur oluyorekran kartı kullanımı %99 olmaması lazım ona dikkat edin, %300 4K demek oyunu 4K da oynuyorsun yada daha fazlaydı sanırım ölçekleme katsayısını unuttum.
konudaki fps değerlerim sadece 2 ayar açarak yaptım gönderideki fotoğrafta varDlss kullanirim ben kac var suan bunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu oyunun %400 ü klasik bi oyunun 100'üne eşit aslında, 100 e alınca çamur oluyor
Afmf ve frame genle aynı çalışıyor sanırım piksel ve görüntü çizmiyor görüntüyü tahmin ediyor. Bazı tvlerde de var direkt bu özellik yazın konusu açılmıştıuygulama nasıl işe yarıyor anlamadım hala açıklayacak birisi yok mu abartı derecede fps arttırıyor.
Upscale kısmı evet. Düşük çözünürlükte pencereli açıyorsunuz. Kalite yükselterek tam ekran yapıyor. Çözünürlüğü oyun içi siz seçiyorsunuz. Frame Generation kısmında net iki kat FPS artışı sağlıyor.Dlss ile Fsr ile aynı mantık da diye biliyorum
Hocam kaç katı FPS veriyor online sıkıntı yaratmıyor değil mi bende alacam çok iyi diyor herkes
GTA Online'da kullanıyordum o tarz online oyunlar sorun çıkarmaz ama rekabetçi oyunlarda ciddi hile koruma yazılımları olduğundan kullanmamakta fayda var.online oyundan sorun cıkarır mı
Stabil olması için min FHD için 30, QHD için min 40 FPS kilitlemek öneriliyor ama engel olan bir şeyi yok. RivaTuner ile kitliyorum herhangi bi FPS değerinde çalışıyor.değil ama min 30fps alman gerekiyormuş sanırım