Şaka yapıyorsun sen? Bu kadar zeki olmayın ya. Her şey internette var boşuna foruma üyesin o zaman dostum çık git.Anlatıyor işte orada, aynı şeyleri yazıya dökmemizi istiyorsun. Yabancı kanallara git en kötü altyazıyı aç ve Türkçeye çeviri seç.
İstersen al açık kaynak benzer uygulaması. Kodlara bak anlarsın zaten.
GitHub - Blinue/Magpie: An all-purpose window upscaler for Windows 10/11.
An all-purpose window upscaler for Windows 10/11. Contribute to Blinue/Magpie development by creating an account on GitHub.github.com
Paralı olan yazılım biraz daha özelliği var ve biraz daha iyi çalışıyor.
30 dakikalık videodan bir şey öğrenemiyorsan senin sorunun.Şaka yapıyorsun sen? Bu kadar zeki olmayın ya. Her şey internette var boşuna foruma üyesin o zaman dostum çık git.
Bilader Rehber kavramının ne olduğunu öğrenip yorum yap.
Forumda göreceğin her rehberin bilgisi zaten internette var.
Rehberin amacı bir kişinin edindiği tüm doğru bilgilerin bir konuda toplanması. Böylelikle insanlar daha rahat anlayabilir ve çok yerden araştırmasına gerek kalmaz.
Amacım sence bir şey öğrenmek mi? Araştırmayı biliyorum merak etme, istesem gidip araştırırım.
Oyun da sıkca Forum'da olan kişiler tarafından oynandığı için böyle bir rehber olması gerekli.
Dlss ve fsr ekliyor işte upscaling vsNasıl oluyor la bu. Birinden detaylı rehber lazım
CMASKFAMSKCMAFKAMFAKF kanka ne anlatıyon la senolsa zaten ağzında sigarayla profil resmi çekilemz.üstelik dünya sigaraya savaş açmışken
Kardeş ben de diyorum ki madem her şey öğreniliyor, foruma girmene gerek yok. Sen kimseye yardım edemezsin.30 dakikalık videodan bir şey öğrenemiyorsan senin sorunun.
Bende yaklaşık 30 40 oyun var gece indirip deneyeceğim hepsini yazarım sizeRdr 2 varsa bide onda dener misin?
Sıkıntı olur lanet Vanguard bilgisayarını oyun kapalı olsa dâhi sürekli bilgisayarını izliyorValorantta falan kullansak bı sıkıntı yaratır mı 3. Parti yazılımdan falan. Bı de gecikme falan oluyor mu?
Yazık kafana. Çek f5.bu konuyu açanın dünyadan haberi yok anlaşılan.olsa zaten ağzında sigarayla profil resmi çekilemz.üstelik dünya sigaraya savaş açmışken.amd kullanıcıları bilir: AMD FMF uygulaması.yani Fluid Motion Frames.ancak stabil dğil amd nin keyfi yerine ne zman yerine glecekte geliştircekler bekliyoruz.umudum o ki; bu yeni generation ekran kartlarında olacak.RX 8400 derisinde falan.