❌İndirim Bitti! Gamepower Bull T10 24" 180Hz "IPS" Oyuncu Monitörü 3040 TL!

3500₺ ye de rakipsiz rakibi olan link atsın yanıldığını kanıtlıyım :) ya da yakında yayınlayacağım birkaç monitörün bulunduğu test videosunu izleyip Forumlarda yazılanların ne kadar uydurma olduğunu görebilirsiniz :)
Şu monitörü dener misin ? Elinde yoksa ben gönderebilirim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 2 yıl gamepower monitör kullandım çok kaliteli ve sorunsuz
5 yıl Hadron güç kaynağı kullandım o zaman oda kaliteli .
Teknoloji birazda şans işi. Saber 2019 dan beri kullanıyorum. Gamepower Luna ve Gamepower İcarus bunları da hala kullanıyorum. Mouse çift tıklamaya başladı kulaklık 2. senede yüzüldü ama hala çalışıyorlar. 850w Gold psusu 2 haftada patladı. Muhtemelen üretim hatası değiştirildi sonra başka marka ile.

3500₺ ye de rakipsiz rakibi olan link atsın yanıldığını kanıtlıyım :) ya da yakında yayınlayacağım birkaç monitörün bulunduğu test videosunu izleyip Forumlarda yazılanların ne kadar uydurma olduğunu görebilirsiniz :)
Bunu duymaya ihtiyacımız vardı teşekkür ederim Abdullah Abi.

Lenovo G24-20 :shy:

Şu monitörü dener misin ? Elinde yoksa ben gönderebilirim.

Teknoloji birazda şans işi. Saber 2019 dan beri kullanıyorum. Gamepower Luna ve Gamepower İcarus bunları da hala kullanıyorum. Mouse çift tıklamaya başladı kulaklık 2. senede yüzüldü ama hala çalışıyorlar. 850w Gold psusu 2 haftada patladı. Muhtemelen üretim hatası değiştirildi sonra başka marka ile.
Hocam Bu Monitör Ve Lenovo G24-20 Çok Daha İyi Gibi Bence !

Bunu duymaya ihtiyacımız vardı teşekkür ederim Abdullah Abi.
IMG_6507.jpeg
IMG_6508.jpeg

arkadaşlar monitor geldi şuan taktim 3 tane ölü pikseli var :D ilerde artmasını istemiyorum iadeyi çakıcam
ölüpiksel1.jpeg
2.jpeg
3.jpeg

• Beğen
Reaksiyonlar: poki
arkadaşlar monitor geldi şuan taktim 3 tane ölü pikseli var :D ilerde artmasını istemiyorum iadeyi çakıcamAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Teknoloji Şans İşi Hocam Maalesef :shy:

Güzel Monitörlerin İncelemeleri Geliyor Demek :peepokalp:

Bu Monitörde Aralarında Olabilirdi Hocam :shy:

1716549578352.png

iade gelince aynı ürünü tekrardan almayı düşünmüyorunm adaptive sync monitor oneriniz var mı 4k civarında yine 180hz ips vs vs bu monitorle aynı özellikte

iade gelince aynı ürünü tekrardan almayı düşünmüyorunm adaptive sync monitor oneriniz var mı 4k civarında yine 180hz ips vs vs bu monitorle aynı özellikte
Bütçeni Zorlamayacaksa Tavsiye Ederim .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,956
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri