oliveforge99
80+ Silver
Alanlara hayırlı olsun. Fiyat güncellendi.
3600₺ ye bence alınmaz...Arkadaşlar an itibari ile 3600 lira görünüyor. Sizce alınır mı ya da tavsiyeniz ne olur? Ana ekran olarak ihtiyacım var teşekkürler.
Ahahah bunu ne yapacaksındüşürecekseniz şunu düşürün 3000 TL yede insanlar monitör görsün.satayım monitörümü bunu alayım.gamepowerdan hamle bekliyorum.
insanların yazdıklarını gördükçe moralim bozuluyor AOC alcaktım 4.6k ya donanım arşivi storylerinde cok iyi dediniz bekledım aldım insanlar pisman olucaksınız falan diyince kötü oldum yapmayın soyle
1.000 TL'ye 40" Premium IPS 360 Hz monitör de getirsen, benzer yorumlar görürsün. O yüzden çokta şey yapmamak lazım. Koy 2 monitörünü, hayrını gör.
2024'ün ortasında 3.000 TL'ye IPS monitör alıyorsun, almadan önce de birisi gitmiş özel cihaz ile monitörü incelemiş "bak kardeşim, artısıyla eksisiyle mal bu" demiş.
Ne aldığını biliyorsun, ucuza alıyorsun, işini de görüyor. Daha ne olsun?
Valla hocam renk kalitesi %5-10 düşük olsun, LG-Acer cart curt olsun kafasındayım. Güvenilirlik açısından. Aksini düşünmekte de haklısınız.3500₺ ye de rakipsiz rakibi olan link atsın yanıldığını kanıtlıyımya da yakında yayınlayacağım birkaç monitörün bulunduğu test videosunu izleyip Forumlarda yazılanların ne kadar uydurma olduğunu görebilirsiniz
![]()
Ben 2 yıl gamepower monitör kullandım çok kaliteli ve sorunsuzBukadar ucuzluk aşırı kalitesizlik getirir uzun vadeli kullanıma uygun bir monitör olacağını düşünmüyorum.