Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Gamepower 24" Bull T10 Flat Ips 180hz 0.5ms 3.479 TL

pc ustasi1

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

hesapta 3.100 tl var alamıyom offf
Olm ben 1 yıl önce gigabyte 180 hz 1 ms mönitörü 4.5k'ya aldım enai mi oluyorum ben şimdi

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
976
İsim
Ali Mert Okuducu
Gamebooster monitör kullanıyorum gayet memnunum. Ölü piksel falan yok. Va panel olmasına rağmen curved olduğu için görüntü kalitesi falan da gayet güzel. Bu ön yargı neden anlamıyorum 😄

Ben yaklaşık 2 yıl gamepower monitor kullandım ve aşırı memnun kaldım (şuan ikinci ekran olarak kullanıyorum).

Zaten ölü pixsel garantili gönderirisin. Ben aldığım zamanda da ölü pixsel garantisi vardı sadece monitorun güncellemesi yapılmamıştı onun için geri gönderdim 1 hafta sürmedi geri geldi sorunum çözüldü ve mouse hediye ettiler.
Şu an sipariş verilse 24-25 Haziranda kargoya verilir gelecek de gidecek de değişen ürün de olmayacağı ne belli?
Bu fiyat bandına daha bilindik oturmuş marka modeller almak daha mantıklı aynı fiyat bandında başka mantıklı seçenekler de var. Örneğin Lg 144hz veya hadi Lgye güvenmedin Asus ve Msi ın 100hz monitörleri var yine ips panel.
Ben parası olmayana bir şey demiyorum zamanında TM 100 hz monitör almıştım çünkü emsali yoktu 2400 e almıştım bir kuruş yukarı çıkamıyordum ölü piksel de vardı ışık sızması da memnun muydum evet memnundum

Black smearing yok mu?

Aykut D.

80+ Gold
Yine ürünü denemeden yorum yapanlar toplanmış.
Ucuz ve kalite birbirine uzak kelimeler ve game isimli markalardan her zaman uzak durmak en sağlıklısı. Ki Abdullah'ın her incelediği ürün alınmaz ölçüp tartmak gerekli .

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Sinan Aba
Ucuz ve kalite birbirine uzak kelimeler ve game isimli markalardan her zaman uzak durmak en sağlıklısı. Ki Abdullah'ın her incelediği ürün alınmaz ölçüp tartmak gerekli .

Şu an sipariş verilse 24-25 Haziranda kargoya verilir gelecek de gidecek de değişen ürün de olmayacağı ne belli?
Bu fiyat bandına daha bilindik oturmuş marka modeller almak daha mantıklı aynı fiyat bandında başka mantıklı seçenekler de var. Örneğin Lg 144hz veya hadi Lgye güvenmedin Asus ve Msi ın 100hz monitörleri var yine ips panel.
Ben parası olmayana bir şey demiyorum zamanında TM 100 hz monitör almıştım çünkü emsali yoktu 2400 e almıştım bir kuruş yukarı çıkamıyordum ölü piksel de vardı ışık sızması da memnun muydum evet memnundum

Black smearing yok mu?
İncelendi diye alınsın demiyorum zaten. Ben game marka kullandığım için bilgi veriyorum ama burda hiç game ürünü kullanmamış adamın yorum yapması saçma bence (+gamepower kulaklıkta kullanıyorum).
Şuan samsung odyssey g4 ana ekranım. Gözlü görülür sadece hz farkı ver panel zaten samsung yine. Gidip asus alıp ölü pixsel çıkması daha sorun ki 1 tane çıktımı iade almayacak

Ve monitorlerde game'in kendi panelleri yok diye biliyorum genelde samsung panel kullanıyorlar.

Tabi 700-800tl farkla kaliteli bir şey varsa o alınır. Bende mesela samsung almadan önce farklı bir marka gördüm rapid ips ve ekran daha büyüktü ama 700 fazla verip samsung aldım arada fazla fark olsaydı diğer ürünü alacaktım

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,851
İsim
Selim
Üzerine biraz daha koyup aoc alırım 🤷 kobay olmak isteyenler alıp deneyimleyebilirler 👍 10 yıl sonra belki düşünürüm almayı 🗿

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Evren AYDIN
Abimde 5 yıllık gamepower var 1 tane sorun çıkmadı,ufaklikta gamebooster var 2 yıl oldu tık yok.

Monitörde zaten ölü piksel ve ghosting olmadığı sürece başka bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum.

Fiyatı biraz daha iyi olabilir alırdım direk şuan

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
Aynı ürünü şu an kullanıyorum panel şansıma mı bilmem ama sıkıntısız renkler güzel tek sıkıntı menü tuşunda sol hissiyatsız basıyo tık yapmıyor yanı ona da şükür

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Yusuf Karayer
Yanlış Bilgilendirme

hesapta 3.100 tl var alamıyom offf
Kanka bunun gerçek ms değeri 4.6ms (gtg) alınmaz çöp.

0 ölü pixelle geldi benimkisi çok çok az sağ tarafta ışık sızması mevcut önyargı çok kötü cidden gelsinler denesinler fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor
Haklısınız süperdir ışık sızması zaten artık standart ama zaten emsali var diye çoğu kişi alınmaz diyor. Diğerleri 3500-600 olsa yine alınabilir ama 50-100 lira farkla emsali var. Ben de laf ediyorum ama net 3000 veya daha altı olsa bunu alacaktım millette ön yargı yok dediğim gibi sadece emsali var Asus anakart dururken Biostar almak gibi düşünebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf ÖZMEN
Kullanmaya başlayalı 2-3 hafta oldu sanırım 2950 tl ye mi ne almıştım. 2. monitör olarak öyle kaliteli bişi olmasın 144hz ips olsun yeter diyodum, ama geldikten sonra ana monitör misali kullanmaya başladım. Diğer monitörüm asus vg24 modeliydi ve ghosting sorunu çoktu bide VA paneldi. Bu monitörde ghosting nerdeyse yok gibi baya başarılı fiyatına göre. Eklemeyi unutmuşum 0 ölü piksel ulaştı elime.

Top Bottom