HS50 Pro

Reaksiyon skoru
187
Kulaklığı çok öneren gördüm ve biraz araştırdım ama türkçe inceleme videosu bulamadım bir tane ingilizce açtım izledim ama birçok sorumun yanıtını bulamadım kulaklığı daha önce kullanan var mı,tavsiye eder misiniz ve bu fiyat aralığında başka kulaklık öneriniz var mı?

Kulaklığı çok öneren gördüm ve biraz araştırdım ama türkçe inceleme videosu bulamadım bir tane ingilizce açtım izledim ama birçok sorumun yanıtını bulamadım kulaklığı daha önce kullanan var mı,tavsiye eder misiniz ve bu fiyat aralığında başka kulaklık öneriniz var mı?
Kraken t.e

kraken T.E. var ancak HS50 Pro da gayet iyi. aralarından tasarımı ve mici hosuna gideni al. HS50 Pro nun malzemesi daha iyi ama öyle duruyor.

kraken T.E. var ancak HS50 Pro da gayet iyi. aralarından tasarımı ve mici hosuna gideni al. HS50 Pro nun malzemesi daha iyi ama öyle duruyor.

İzlediğim ingilizce inceleme videosunda mikrofonu çok hoşuma gitti hs50 pronun sanki harici bir mikrofon gibiydi tasarımıda çok hoşma gitti ama merak ettiğim şeylerde var mesela

kulak pedleri terletiyor mu
ses kasma konusunda nasıl
kulaklık rahat mı veya kulağa takınca fazla ağırlık yapıp rahatsız ediyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kraken t.e ye de bakıcam hemen

Kraken T.E. den kastınız bu kulaklık mı

bu biraz pahalı gibi çünkü daha ucuzu var mı başka bir sitede

İzlediğim ingilizce inceleme videosunda mikrofonu çok hoşuma gitti hs50 pronun sanki harici bir mikrofon gibiydi tasarımıda çok hoşma gitti ama merak ettiğim şeylerde var mesela

kulak pedleri terletiyor mu
ses kasma konusunda nasıl
kulaklık rahat mı veya kulağa takınca fazla ağırlık yapıp rahatsız ediyor mu

Kraken t.e ye de bakıcam hemen

Kraken T.E. den kastınız bu kulaklık mı

bu biraz pahalı gibi çünkü daha ucuzu var mı başka bir sitede
kulaklıj ilk geldiğinde sıkar sadece. o da 2 3 gune gecer. terletme olur cunku deri pedler var ama sorun olmaz rahattır. ses kasma konusunda da gayet başarılı. kraken T.E. o evet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,914
Üyeler
184,076
Son üye
DİNCEROMER
Geri