TTNET Taahhüt Bedeli 850TL

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,265
İyi günler dostlar ttnet'de 24 aylık taahhüt sözleşmesi olan bir internet kullanıyordum aylık 90TL veriyorduk internetle yaşadığım problemlerden dolayı türknete geçmek istedim izlediğim şu videoya göre 12 ayın üstündeki taahhütleri sonlandırırken herhangi bir ceza ödememiz gerekmiyormuş:
türknete geçtik ve ttnet'den 850TL lik taahhüt faturası geldi 850TL dostlar biz aylık 90tl ödüyorduk ve öğrendikki internetin indirimsiz fiyatı 255TL imiş masglkmaslmkglaksmgmkl 255TL sadece 16MB internet sadece bakın dostlar o kadar garibime gidiyor ki kredi çektik sanki 255TL nedir 165 tl indirim yapmışlar güya 850TL Taahhüt ödemek zorunda kalacağız şimdi ne kadar garip

altyapı varsa kablonet öneririm

taahhüt bitişine 1 ay kaldığı için dün aradılar yeni fırsatlarını sundular. hali hazırda kullandığım 16 mbps 65 tl olan paketi 79 tl yaparak fırsatlandırdılar. daha hızlı bir paket düşündüğümü söylediğimde 24 mbps olan pakete 94 tl fiyat çektiler. aynı alt yapı ile 35 mbps 85 tl hizmet sunan türkneti düşündüğümü belirttim ve kapattım.

Dostum 850TL tamam bir şey demedim ama 255TL sadece 16mb lik bir internet için nedir ki ya
Kapitalizm kardeşim. 165 TL indirim yapmış gibi görünüyorlar aslında indirim falan yok. Tamam biz de 140 TL veriyoruz TTNet e ama aldığımız internet 40mb.

Kapitalizm kardeşim. 165 TL indirim yapmış gibi görünüyorlar aslında indirim falan yok. Tamam biz de 140 TL veriyoruz TTNet e ama aldığımız internet 40mb.
kesinlikle indirim falan yok 100mb interneti sadece 95TL ye veren türknet varken gelip utanmadan size 165TL indirim yaptık demesini biliyorlar tüketici haklarıyla konuştuk parayı ödedikten sonra şikayetçi olabilirmişiz şikayetçi olacağız bakalım umarım geri alabiliriz

kesinlikle indirim falan yok 100mb interneti sadece 95TL ye veren türknet varken gelip utanmadan size 165TL indirim yaptık demesini biliyorlar tüketici haklarıyla konuştuk parayı ödedikten sonra şikayetçi olabilirmişiz şikayetçi olacağız bakalım umarım geri alabiliriz
Umarım alabilirsin. Çok çakal bunlar.

İyi günler dostlar ttnet'de 24 aylık taahhüt sözleşmesi olan bir internet kullanıyordum aylık 90TL veriyorduk internetle yaşadığım problemlerden dolayı türknete geçmek istedim izlediğim şu videoya göre 12 ayın üstündeki taahhütleri sonlandırırken herhangi bir ceza ödememiz gerekmiyormuş:
türknete geçtik ve ttnet'den 850TL lik taahhüt faturası geldi 850TL dostlar biz aylık 90tl ödüyorduk ve öğrendikki internetin indirimsiz fiyatı 255TL imiş masglkmaslmkglaksmgmkl 255TL sadece 16MB internet sadece bakın dostlar o kadar garibime gidiyor ki kredi çektik sanki 255TL nedir 165 TL indirim yapmışlar güya 850TL Taahhüt ödemek zorunda kalacağız şimdi ne kadar garip
Kanka TTnet değil her firma öyle vazgeçtirme bedelini yüksek tutmak için

Artık taahütlü internet dönemi bitti Türkiyede daha kimse geçmesin turktelekom vs.

Geri