Çözüldü✓ CPU üstünde kalıp termal macun

entryfinished

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
322
Dostlar iyi günler dilerim eski bilgisayarımda klavye değişimi yaparken CPU üzerindeki termal macun gözüme takıldı. Şu anda termal macun yenileyemiyorum sizce böyle kalsın mı yoksa söksem daha iyi mi olur

Ekler

• IMG-20240607-WA0000.jpg
    IMG-20240607-WA0000.jpg
    142.9 KB · Hit: 66
Dostlar iyi günler dilerim eski bilgisayarımda klavye değişimi yaparken CPU üzerindeki termal macun gözüme takıldı. Şu anda termal macun yenileyemiyorum sizce böyle kalsın mı yoksa söksem daha iyi mi olur
o termal ped mi acaba? böyle bir termal macunu ilk defa görüyorum

O termal pede benziyor. Her neyse sakın ama sakın onu yenilemeden veya o olmadan çalıştırma. Yerinde olsam hemen alır yenilerim.

Termal pad muhtemelen . Tazeliğini test etmek için üzerine tırnağını hafif bastır cek eğer iz kayboluyorsa tazedir daha .

o termal ped mi acaba? böyle bir termal macunu ilk defa görüyorum
Hocam olabilir bir bilgim yok ama üstündeki o şey herneyse 8 yillik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Termal pad muhtemelen . Tazeliğini test etmek için üzerine tırnağını hafif bastır cek eğer iz kayboluyorsa tazedir daha .
Kaybolmuyor hocam zaten 8 yıllık

Kaldır onu termal macun sür

Hocam olabilir bir bilgim yok ama üstündeki o şey herneyse 8 yillik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaybolmuyor hocam zaten 8 yıllık
eski bir laptopsa 30 40 liraya kalitesiz bi termal macun alıp sürebilirsiniz, zaten bakır boruların ve fanların kalitesi iyi değildir. termal macunun kalitesi aman aman bi fark yaratmaz

Geri