Yardım Tecno pova 5 8/256 alınır mı? G99 ULTİMATE!! 45fps 8.5k?

yanına fan alsan şöyle olur şimdi gidip 200 300 TL ye dandik telefon sağutucusu almak yerine kaliteli birşeyler alın o 300 TL lik olanlar çöp pc egzoz fanı bile daha iyi sağutuyor önerdiğim bir marka olarak zoinco olabilir büyçen yeterse aşırı iyi telefon hiç ısınmaz ve bu duurmda da kasma olasılığı 0
anladım hocam onu alabilirim ama telefonu aldıktan 1-2 ay sonra alabilirim ama şimdi baktım baya bi satılan ucuz bi soğutucu var MEMO Fl-a2 diye binlerce kişi almış ve beğenmiş sizce nasıl?

anladım hocam onu alabilirim ama telefonu aldıktan 1-2 ay sonra alabilirim ama şimdi baktım baya bi satılan ucuz bi soğutucu var MEMO Fl-a2 diye binlerce kişi almış ve beğenmiş sizce nasıl?
Ha bak fiyat performans olarak oda olabilir AMA UNUTMA UCUZ MALDAN BEKLENTİN YÜKSEK OLMASİN

Ha bak fiyat performans olarak oda olabilir AMA UNUTMA UCUZ MALDAN BEKLENTİN YÜKSEK OLMASİN
tabili hocam 250-300tllik şeyden 800-900tl lik performans bekleyemezsiniz sadece bu telefona yeterli olurmu ona göre bekler diğerini alırım ama o zamanda kış gelmiş olur bilemiyorum sanırım ucuz olan daha iyi olur gibi neyse tekrar teşekkürler dediğinzi soğutucuyu almicaksam bile sepete ekledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu telefon Türkiye cihazı değil ama. Çinden getirip Global ROM attırıyor satan kişiler.
evet hocam zaten yuakrıda dediğim gibi türkçe video bulamayınca şüphelenmiştim sağolun

Tecno marka telefon önermem. Ben anneme almıştım. Tecno spark 20c almıştım.
Telefon yavaş. 128 GB hafıza ,8 GB ram+ 5 GB ram plus var. Uygulamalar yavaş açılıyor.Xiaomi veya Samsung tavsiye ederim.

Tecno marka telefon önermem. Ben anneme almıştım. Tecno spark 20c almıştım.
Telefon yavaş. 128 GB hafıza ,8 GB ram+ 5 GB ram plus var. Uygulamalar yavaş açılıyor.Xiaomi veya Samsung tavsiye ederim.
hocam o telefon markası ile değil işlemci ile alakalı ram yüksek olursa yada hafıza yğksek olursa uygulamalar hızlı açılır diye bişi yok işlemci önemli sizin dediğiniz telefonda g36 işlemci var benim şuanki telefonum oppo, oppo o kadar kötü bi markada değil ama işlemcisi g35 diye çok yavaş kasıyor donuyor oyunlarda vb.

Tamam bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Bir de hızlı işlemcili telefon markaları önerebilir misiniz? Yeğenime alacağım.Oyun amaçlı telefonlardan önerebilir misiniz?

Tamam bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Bir de hızlı işlemcili telefon markaları önerebilir misiniz? Yeğenime alacağım.Oyun amaçlı telefonlardan önerebilir misiniz?
tabii ki yardımcı olim bütçeniz maksimum ne kadar

Bütçem maksimum 25 bin.
S23 al o bütçenin kralı almadığına bin pişman olursun cihaz mükemmel keşke bütçem olsada alsam sd8gen2 nin gücü o ip14 proya rakip olan kameraları o AMoled ekranı tam bir harika kız olsam sana verirdim derler ya tam öyle cihaz ( biraz fazla ovdum gibi sangi s24u över gibi anlattım 😅)

S23 al o bütçenin kralı almadığına bin pişman olursun cihaz mükemmel keşke bütçem olsada alsam sd8gen2 nin gücü o ip14 proya rakip olan kameraları o AMoled ekranı tam bir harika kız olsam sana verirdim derler ya tam öyle cihaz ( biraz fazla ovdum gibi sangi s24u över gibi anlattım 😅)
bencede çok iyi telefon ama yeğeni küçük ise poco x 6 pro yeterli olur hatt iyi bile olur bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

selam forum sakinlerişimdi konun içeriğini başlığını değiştirdim malesef aradığı bütçede o yok diye aradığım bütçede muhtemelen en iyisi bu telefon siz önerir misiniz? bu telefonu hılıca bi epey link bırakıcağım sizin için (not a24 mümkünse önermeyin samsunlarda exsony ve snapdrgon sadece seviyorum nedense mediatek samsungda bi müddet sonra yavaşlıyor) telefon hakkındada yorum yaparsanız sevinirim farklı teleofnları neden önerdiğinizi verisel olarak söylerseniz mutlu olurum

epey link:

ekleme- Arkadaşlar bu telefon ile ilgili kötü olabilecek bişi öğrendim telefondan günceleme desteği yokmuş andiroid 13 ile gelip andiroid 13 ile kalıcakmış sizce almalımıyım nasıl sorunlar doğurur?

EKLEME 2 ÖNEMLİ- evet arkadaşlar ne önemli diyebilirsiniz bugün bişi fark ettim daha yeni Pova 5 in içerisinde G99 işlemcisi yokmuş samsung a24 te var ama pova 5 te yok bildiğiniz üzere poco m6 proda G99 ultra var (ultra normalden overclocklu hal daha iyi performans) evet ve bu Pova 5 in için G99 ultradan bile biraz daha yüksek sonuç alan bi G99 ultra var şuan ben aşık oldum .d ss ve link

link epey-m6 pro vs a24 vs Pova 5

@Mehmet Yılmaz @Emre Zengin @B1L0 hocalarım G99 Ultra konusunda siz ne düşünüyorsunuz sizce iş yaparmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,762
Üyeler
184,345
Son üye
DonarAtik
Geri