Telefoncu Bozuk Olan Redmi Note 10s İçin 1000TL Teklif Etti

Reaksiyon skoru
82
Redmi Note 10s cihazım birden kapandı ve tepki vermiyordu Redmi yazısı gidip geliyordu.İlk brick olduğunu sandım ve rom attım ama düzelmedi.Telefoncu da rom attı ve cihazın içi açıldı fakat nafile.Telefon yurt dışı modeldi ve imei atmamıştım hatsız kullanıyordum.Telefoncu artık olmayacağını istersem tüm telefonu ekranı için 1000 liraya alabileceğini söyledi.Sizce telefonu vermek doğru olur mu?

custom rom atmayı deneyin genelde brick işleminde bu arızayı yapar.

İşine yaramayacak telefona 1000 tl vermez.İphone değil ki parçaları para etsin alıcı bulamaz.

Kanka bir şey diyeceğim benim Note 8 Pro'da durduk yere kapandı Rom falan bilmiyorum ama benimkide mi yapılmaz acaba? Benimkide kaçak

Nasıl guvenıyonuz bu esnafa anlamıyorum
vermedim hocam esnafa güven olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşine yaramayacak telefona 1000 TL vermez.İphone değil ki parçaları para etsin alıcı bulamaz.
Aynen öyle düşündüm hocam sadece düşünce almk için açtim konuyu.

custom rom atmayı deneyin genelde brick işleminde bu arızayı yapar.
Donanimsal ariza hocam çok büyük ihtiml açm kapma tuşu oksitlendi durmadan bastiği için reset atiyor.

Donanimsal ariza hocam çok büyük ihtiml açm kapma tuşu oksitlendi durmadan bastiği için reset atiyor.
Hocam bende de aynı sorun var telefoncuya gittim yazılım atayım dedi, attı olmadı işlemcide sorun var Mediatek olduğu için tamir edemiyoruz dedi. Bende başkasına verdim bakalım sonucunu yazarım.

Hocam bana işlemcinin lehimi atmış yapmak çok zor dediler başkasına verdim o belki yapabilriim 1250Tl dedi yarın belli olacak olup olmadığı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,186
Üyeler
185,234
Son üye
Aureus832
Geri