Arkadaş render odaklı istiyor benim dediğim daha mantıklı (bu arada 1650s al deme ben baktım çoğu oyunda 5500XT geçiyor, hatta kanıtı);İşlemciyi 3600 yap![]()
Teknobiyotik P1 Killer - AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1050Tİ 4GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Monitör buda![]()
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Oyun içinde render içinde şahane bir sistem.
HAHAHAHAH hocam siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsünMonitör;
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
İşlemci;
AMD RYZEN 5 3600 35MB 6çekirdekli VGA YOK AM4 65w Kutusuz+Fanlı
kampanyalı en ucuz AMD RYZEN 5 3600 35MB 6çekirdekli VGA YOK AM4 65w Kutusuz+Fanlı özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.www.depopark.com
İşlemci Soğutucu;
Anakart;
Ram;
![]()
GeIL 16GB(2x8) Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 Ram (GASB48GB3000C16ASCX2)
GeIL 16GB(2x8) Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 Ram (GASB48GB3000C16ASCX2) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
SSD;
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Ekran kartı;
![]()
Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı (11295-03-20G) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Kasa;
PSU;
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Render odaklı fakat oyunları da 1080p'de Ultra'da çok rahat oynatır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaş render odaklı istiyor benim dediğim daha mantıklı (bu arada 1650s al deme ben baktım çoğu oyunda 5500XT geçiyor, hatta kanıtı);
Videosunu da attım işte daha neye inanmıyorsun, güç kaynağı da iyi watt yüksek demezsiniz artık, ikinci kez atıyım de belki görmemişsindir bunu dediğine göreHAHAHAHAH hocam siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsünben uğraşamayacağım daha sizle ya @intel pentium canım şu arkadaşla ilgileniver 5500XT (4GB) 1650S daha iyi diyorda.
4 oyunda 5500XT 4GB önde kalan 3 oyunda 1650S önde fakat oyunların çoğu AMD tabanlı, AMD kart olduğundan dolayı sorunlarla da boğuşacakVideosunu da attım işte daha neye inanmıyorsun, güç kaynağı da iyi watt yüksek demezsiniz artık, ikinci kez atıyım de belki görmemişsindir bunu dediğine göre
1650s'in geçtiği oyunlarda genelde 2-3 FPS fark var, birde AMD olandaki farka bak bakiyim4 oyunda 5500XT 4GB önde kalan 3 oyunda 1650S önde fakat oyunların çoğu AMD tabanlı, AMD kart olduğundan dolayı sorunlarla da boğuşacak
RX580 4GB ALINMAZ
RX5500XT 4GB ALINMAZ
580 8GB, 5500XT 4GB, 1650S KARTLARININ ARASINDAN EN İYİ SEÇİM HER DAİM 1650S DİR.
AMD TABANLI OYUN NE DEMEK? ya arkadaş anlayın şunu bir firmanın FANBOY u olmak yerine sevin ya. İşlemcim AMD ve intel işlemci almayacağım çünkü AMD daha fiyat performans, Kartım NVİDİA AMD almayacağım çünkü NVİDİA her konuda daha iyi. Olaylara objektif yaklaşın.1650s'in geçtiği oyunlarda genelde 2-3 FPS fark var, birde AMD olandaki farka bak bakiyim
Fiyat ve çoğunda VRAM konusu dışında, ayrıca driver sorunları çözülmiyecek diye bir şey yokAMD TABANLI OYUN NE DEMEK? ya arkadaş anlayın şunu bir firmanın FANBOY u olmak yerine sevin ya. İşlemcim AMD ve intel işlemci almayacağım çünkü AMD daha fiyat performans, Kartım NVİDİA AMD almayacağım çünkü NVİDİA her konuda daha iyi. Olaylara objektif yaklaşın.
Bir arkadaşımda senin gibi AMEDE fanboyu oda 2 yıldır aynı şeyi diyorFiyat ve çoğunda VRAM konusu dışında, ayrıca driver sorunları çözülmiyecek diye bir şey yok
Bunu bana 1650s fanboyu mu söylüyorBir arkadaşımda senin gibi AMEDE fanboyu oda 2 yıldır aynı şeyi diyorsen belli FANBOY sun FANBOY larla uğraşılmaz çünkü ne dersen de FANBOY u olduğu firmayı savunacak. İyi forumlar.
Bunu bana 1650s fanboyu mu söylüyor