Portekiz:3-Türkiye:0

Kanatta ne etti Barış ? Geçen maçta bu maçta sonradan kanada geçti ikisinde de bi halt ettiği yok. Yusuf daha iyi seçenek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samet in 1 2 hatası var ama önemli top kesmeleri de çok var. 2 maçtır abdulkerim yatıyor samet kurtarıyor olan topu
O zaman Merih olabilir Abdülkerim yerine.

Kanatta ne etti Barış ? Geçen maçta bu maçta sonradan kanada geçti ikisinde de bi halt ettiği yok. Yusuf daha iyi seçenek

Samet in 1 2 hatası var ama önemli top kesmeleri de çok var. 2 maçtır abdulkerim yatıyor samet kurtarıyor olan topu
Hocam size kızmış gibi oldum kusuruma bakmayın 🙏

MERT
ZEKİ ABDÜLKERİM NECİP ÇAĞLAR
HAKAN Ç. KAAN A.
ARDA G. SALİH Ö. KEREM A.
KENAN Y.

• Hahaha
Reaksiyonlar: bwNN
Barış Alper kerem karakürtkızı yunus bokgün zeki boktal ve Altay'ın ilk 11 olduğunda anlamıştık✍️😌

1 maçta yargılamak doğru değil bence, ki zaten sıkıntılarımızdan biri hücumda çok yalnız kalması oyuncuların. Zaten portekiz defansını anlatmaya gerek yok.

Düzgün ayak uydurma ile barışın kanattan açtığı oyun iyi olur. Galatasarayda çokça gördük.

O zaman Merih olabilir Abdülkerim yerine.

Hocam size kızmış gibi oldum kusuruma bakmayın 🙏
Yok sorun yok. Bende gerginim. Şöyle saçma td ler başkanlar yüzünden insan sinirleniyor maalesef. Merih mevzusuna gelirsek ben bu saatten sonra Merih i çağırmam. Arabistana yatmaya gitti. Daha ondan fayda gelmez

Maçları izliyormusun acaba abdulkerim nasıl yatıyor ?

Yok sorun yok. Bende gerginim. Şöyle saçma td ler başkanlar yüzünden insan sinirleniyor maalesef. Merih mevzusuna gelirsek ben bu saatten sonra Merih i çağırmam. Arabistana yatmaya gitti. Daha ondan fayda gelmez
Belki bilmiyorum Serdar'ı keşke göndermeseydiler Apo'dan iyi olduğu kesin Serdar'ın :(

1 maçta yargılamak doğru değil bence, ki zaten sıkıntılarımızdan biri hücumda çok yalnız kalması oyuncuların. Zaten portekiz defansını anlatmaya gerek yok.

Düzgün ayak uydurma ile barışın kanattan açtığı oyun iyi olur. Galatasarayda çokça gördük.
Barış 2 maçtır rezil oynuyor. Kötü oynaması yetmediği gibi mücadelede etmiyor. Hakan ve sonradan oyuna giren Yusuf defansa yardım ediyor geriden top alıyor Barış boş beklemeye devam ediyor. O bu kafayla gelişemez. Bu devirde forvet ya da kanat farketmez bu oyuncular kazık gibi dikilmeyecek. Eskidendi o işler.

boyle kaypaklarla olmaz zaten hepsi hala fetonun kopegi, gsye piyasa yaptırcam diye 3 tane olmadık hucum 3lüsüyle cıkıyoz hepsi gsli. Bu kafayla bi sey olmaz zaten.

Necipi almayıp sameti alıyorlar
Barış kanatta etkili bu arada geçen Maç kanata geçince iyiydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,053
Üyeler
185,217
Son üye
Muhammed29
Geri