Yardım Kasam argb destekliyor mu

yigit121

80+
Reaksiyon skoru
43
Deepcool cc560 kasam var,forumdaki arkadaşların yardımıyla birlikte ıd cooling se 214 xt işlemci soğutucuyu almaya karar verdim.Ancak bu soğutucunun rgb ve argb 2 modeli var.Anakartımın argb desteği yok ama kasamın var mı bilmiyorum.Ona göre argb veya rgb modelini alacağım bilen birisi yardım edebilir mi kasanın argb desteği varmı ve varsa argb soğutucuyu kasanın argb sistemine bağlayabilir miyim/nasıl bağlarım?

ankartın ne

Sadece kasa aldıysan ARGB fan ve kontrolcü ile geliyor, Power'lı kasa aldıysan mavi ledli fanla kontrolcüsüz geliyor

Sadece kasa aldıysan ARGB fan ve kontrolcü ile geliyor, Power'lı kasa aldıysan mavi ledli fanla kontrolcüsüz geliyor
2.el aldım kasanın kontrolcüsü var mıydı bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama yinede çalıştırabilirsin fanı argb alsan bile yanında normal fan kablosuda gelior
performans kaybı yaşar mıyım

kasanın argb desteği var mı
kasa sadece mavi olan deilmi benmi yanlış hatırlıyom

yok diye biliyorum

2.el aldım kasanın kontrolcüsü var mıydı bilmiyorum

performans kaybı yaşar mıyım
performans kaybı almaz ama argb modeli daha pahalı diye biliyorum normal rgb alabilirsin

yok diye biliyorum

performans kaybı almaz ama argb modeli daha pahalı diye biliyorum normal rgb alabilirsin
hocam kasanın üstünde tuş var bikaç tane mod var istediğimi tuşa basıp seçiyorum

ama yinede çalıştırabilirsin fanı argb alsan bile yanında normal fan kablosuda gelior
Kısaca fanların ışıkları çalışmaz ama fanların kendisi çalışır.
Pek bilgim yok dönüştürücü ile ilgili ama çalışmalı.

yok diye biliyorum

performans kaybı almaz ama argb modeli daha pahalı diye biliyorum normal rgb alabilirsiniz
ışıksız kullansam mı daha hoş durar yoksa kasayla alakasız renklerde rgb mi

Geri