yigit121 80+ Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 279 Dahası Reaksiyon skoru 43 İsim yiğit kadir aliusta 22 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Xearty yazmış: o zaman kasada argb var onun çalışır Devamı için tıklayın... nasıl bağlarım kasanın argb sine fanı
Xearty yazmış: o zaman kasada argb var onun çalışır Devamı için tıklayın... nasıl bağlarım kasanın argb sine fanı
Devilll20 80+ Silver Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 2,186 Dahası Reaksiyon skoru 1,144 İsim Rick Baba 22 Haziran 2024 #15 yigit121 yazmış: hocam kasanın üstünde tuş var bikaç tane mod var istediğimi tuşa basıp seçiyorum Devamı için tıklayın... Kasanın arka kapağını aç, Kontrolcü vardır. Olmasa zaten renk değiştiremezsin o tuş çalışmaz
yigit121 yazmış: hocam kasanın üstünde tuş var bikaç tane mod var istediğimi tuşa basıp seçiyorum Devamı için tıklayın... Kasanın arka kapağını aç, Kontrolcü vardır. Olmasa zaten renk değiştiremezsin o tuş çalışmaz
yigit121 80+ Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 279 Dahası Reaksiyon skoru 43 İsim yiğit kadir aliusta 22 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Devilll20 yazmış: Kasanın arka kapağını aç, Kontrolcü vardır. Olmasa zaten renk değiştiremezsin o tuş çalışmaz Devamı için tıklayın... kasanın arkasında kontrolcü fana nasıl bağlayacağım anlamadım
Devilll20 yazmış: Kasanın arka kapağını aç, Kontrolcü vardır. Olmasa zaten renk değiştiremezsin o tuş çalışmaz Devamı için tıklayın... kasanın arkasında kontrolcü fana nasıl bağlayacağım anlamadım