Umutkaanglr
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
- Bütçe
- 65000
Arkadaşlar 60-65k arası bi bütçem var sizce nasıl bi sistem toplamalıyım yardım ederseniz sevinirim
Arkadaşlar 60-65k arası bi bütçem var sizce nasıl bi sistem toplamalıyım yardım ederseniz sevinirim
aslında benim kafamda i7 14700kf bulabilirsem 4070ti super tarzı bi bilgisayar var ve taksitle satın alamadığım için parça parça satın alıcağım bilgisayarı bu yüzden ona göre öneri yaparsanız sevinirim sizde uğraştığınız için teşekkür ederimBu şekil yaparsan 64.236 TL tutuyor.OEM Paketler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com
Vallahi hocam tek tek toplamak zor oluyor benim için bilen arkadaşlar yardımcı olurlar.aslında benim kafamda i7 14700kf bulabilirsem 4070ti super tarzı bi bilgisayar var ve taksitle satın alamadığım için parça parça satın alıcağım bilgisayarı bu yüzden ona göre öneri yaparsanız sevinirim sizde uğraştığınız için teşekkür ederim
Bu sistem güzel bu fiyat bandında daha iyi parçalar bulmak çok mümkün olmayabilirBu şekil yaparsan 64.236 TL tutuyor.OEM Paketler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com
o bütçeye 7800x3d 4070 ti superli güzel bir toplama pc toplarsın hocam hazır sistemlerin pek bir cazibesi kalmıyor bu fiyata
hocam amd işlemci daha iyi olur 7800x3d ile 4070 ti super olarak toplayın. bir de attığınız ekran kartı modeli baya kötü. galaxın kartlarına bakın![]()
Intel i7-14700KF Yirmi Çekirdek 3.40 Ghz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i7-14700KF Yirmi Çekirdek 3.40 Ghz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i7-14700KF Yirmi Çekirdek 3.40 Ghz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 13.999,37 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
böyle bişey var aklımda amd işlemci daha mı iyi olur hocam![]()
MSI RTX 4070 TI Super 16G Ventus 3X OC 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI RTX 4070 TI Super 16G Ventus 3X OC 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI RTX 4070 TI Super 16G Ventus 3X OC 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 34.700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
peki amd ekran kartı önerirmisinhocam amd işlemci daha iyi olur 7800x3d ile 4070 ti super olarak toplayın. bir de attığınız ekran kartı modeli baya kötü. galaxın kartlarına bakın
bu bütçede amd ekran kartı iyi olmaz fakat 7900xt alabilirsinizpeki amd ekran kartı önerirmisin
peki msı ventuslar dediğin kadar kötümü hocam çünkü az çok gördüm o kadar kötü değil diye biliyorumbu bütçede amd ekran kartı iyi olmaz fakat 7900xt alabilirsiniz
galax almanız çok daha iyi olur daha iyilerpeki msı ventuslar dediğin kadar kötümü hocam çünkü az çok gördüm o kadar kötü değil diye biliyorum
peki direk bi model atabilirmisin hocam link vs?galax almanız çok daha iyi olur daha iyiler