80 mbps interneti karşılayan modemler nelerdir

Fixsit

80+
Reaksiyon skoru
13
türknete geçmeyi düşünüyoruz fakat modem vermiyor kendimiz almak zorundayın ve hiçbir bilgim yok hangi modemi tavsiye edersiniz 80 mbps yi ve 20 uplodaı karşılaması yeterlidir ve önerdiğiniz modemin diğer modemlerden farkınıda söylerseniz sevinirim

Benim de altyapım benzer şekilde keenetic extra dsl aldım gaming gecesinden kullanan herkes çok memnun tavsiye ederim

türknete geçmeyi düşünüyoruz fakat modem vermiyor kendimiz almak zorundayın ve hiçbir bilgim yok hangi modemi tavsiye edersiniz 80 mbps yi ve 20 uplodaı karşılaması yeterlidir ve önerdiğiniz modemin diğer modemlerden farkınıda söylerseniz sevinirim
bütçe nedir ?

5ghz olmamasına rağmen Keenetic Omni Dsl de çok kalitelidir tavsiye ederim.

diğer modemle ne kadar farkı var

öğrenebilirmiyim sadece şunu biliyorum pahalı olan daha geniş bir alana yayıor tek bildiğim bu
tenda modemde 5 ghz mevcut wifi olarak daha yüksek hız alırsın lan portları 1000 mbps destekliyor adsl/vdsl/fiber desteği mevcut zyxelde wifi 2.4 ghz destekliyor lan portları 100 mbps destekli adsl/vdsl desteği mevcut sadece.

1000 tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kral diğerleriyle farkı ney 1k lıklarla yada 600 liralıkla sadece download ve upload karşılaması yeterlidir diye düşünüyorum yani diğer özelliklerini bilmiyorum
İçinde bayağı özellik var.

Uygun fiyatlı derseniz; H300S
Wifi5 destekli, fiber-vdsl uyumlu, portlar gigabit.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri