arkadaşlar merhaba evimde vdsl hat var ve türknet interneti kullanıyorum 27 kasım tarihinde türknete geçiş yaptım türknette ki vatandaş 80mbps hız alabilirsiniz dedi(altyapı sorgulama ekranında da o hızı alabileceğim görünüyordu) ve 75mbps lik paket tanımlandı tt ekibinden birisi 50mbps den fazla alamazsın dediği halde bazen 85mbps aldığım bile oluyordu ama genelde 65-80 arası hız gidip geliyordu ocağın 8 9 u gibi nolduysa internete birşeyler oldu ve hem internet sık sık kopmaya başladı hem de hız çok düştü gündüzleri yine 40 mbps ye kadar hız alıyorum ama bağlantıda gün içerisinde çok sık kopma meydana geliyor bağlantı koptuğunda da modemi kapatıp açınca düzeliyor ancak akşamları hız çok vasat hale geliyor ve 6 7 mbps alırsam kendimi şanslı hissediyorum çünkü hız testinde çoğu zaman 0.5-0.9 arası hız oluyor çoğu zaman 1 mbps yi görmüyor hız aşırı düştüğünde modemi kapat aç işlemi yapınca yine biraz düzeliyor ama 1 2 saat sonra hız tekrar vasat hale geliyor kopmalar ilk başladığı zaman arıza kaydı açtım tt ekibi altyapıda sıkıntı yok dedi ev içinde sıkıntı vardır dedi türknet ev içi hat kontrolüne birisini gönderdi o da evde sıkıntı yok diyor türknette bir türlü sıkıntının ne olduğunu bulduramadı 3 hafta kadar süredir internet çok kötü sizce bu saatten sonra ne yapılmalı acaba modem de mi sıkıntı var? bu arada sıkıntı sadece downloadda upload ve ping sıkıntısı yok