Bios Ekranından Çıkamıyorum

baran71

80+
Reaksiyon skoru
3
Bilgisayarımı açtığımda direk BIOS ekranına atıyor. Her yere baktım araştırdım denedim ama olmuyor. Valorant'a girerken Van 9003 diye mi ne bir hata cikiyordu onu düzeltmek için girdim ama bilgisayarımı her açtığımda BIOS ekrani çıkıyor. Yeniden açıyorum yine çıkıyor. Çözümünü bilen biri anlatabilir mi?

Ekler

• 17195690538667690473936939326124.jpg
    17195690538667690473936939326124.jpg
    2.9 MB · Hit: 335
Bilgisayarımı açtığımda direk BIOS ekranına atıyor. Her yere baktım araştırdım denedim ama olmuyor. Valorant'a girerken Van 9003 diye mi ne bir hata cikiyordu onu düzeltmek için girdim ama bilgisayarımı her açtığımda BIOS ekrani çıkıyor. Yeniden açıyorum yine çıkıyor. Çözümünü bilen biri anlatabilir mi?
biostan boot kısmını atarmısın?

kanka f10 tusuna bas dıyor kaydet ve çık diyor zaten sağ tarafta eğer herhangi bir ayar yapmadıysan veya yaptıysan f10 bastığın zaman kaydedip çıkarsın

kanka f10 tusuna bas dıyor kaydet ve çık diyor zaten sağ tarafta eğer herhangi bir ayar yapmadıysan veya yaptıysan f10 bastığın zaman kaydedip çıkarsın
Yapıyorum hemde kaç kere yaptım olmuyor yeniden başlatiyor ve tekrar buradı açılıyor

ha sen hata alıyorsun biosun güncel olup olmadığına baktın mı acaba hangi bios sürümü kullanıyorsun ve biosun güncel sürümü nedir ? internetten ona bakabilirsen daha iyi olur anakart modeline göre yaz internetten çıkart zaten güncel biosun versiyonu kaç ise

Van 9002 hatası için biosu açtın sanırım ondan sonra securite boot kısmını enable yaptın kaydedip çıkmaya çalıştın ama çıkamadın mı ?

Geri