Instagram Müşterim paramı vermedi ne yapabilirim?

ice3h

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
205
Merhaba,

Instagram'da bir hesabın sosyal medya yöneticiliğini ve içerik üretimini sağlıyorum. Fakat anlaştığımız ücreti ödemeyeceğini söyledi. her şey son güne kadar çok iyiydi herşeyi beğeniyordu. İş ödeme kısmına gelince tartışma başladı. Fiyat ilk konuştuğumuz fiyat. Herhangi bir değişiklik yok. Telif atarak kaldırabilir miyim içerikleri. Reels videolarından, logosuna, logosundan profil fotoğrafına kadar ben yaptım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Instagram'da bir hesabın sosyal medya yöneticiliğini ve içerik üretimini sağlıyorum. Fakat anlaştığımız ücreti ödemeyeceğini söyledi. her şey son güne kadar çok iyiydi herşeyi beğeniyordu. İş ödeme kısmına gelince tartışma başladı. Fiyat ilk konuştuğumuz fiyat. Herhangi bir değişiklik yok. Telif atarak kaldırabilir miyim içerikleri. Reels videolarından, logosuna, logosundan profil fotoğrafına kadar ben yaptım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.
Polise gidip şikayetçi olabilirsin. İnsanlar genelde çekinirler bi de polisle mi uğraşayım falan diye. Konuşma kayıtlarını SS olarak al git karakola şikayetçi ol bitsin gitsin.

Merhaba,

Şimdiden teşekkürler.
Herhangi bir sözleşmeniz var mı ? Fatura kestiniz mi ? Logoların vs. size ait olduğuna dair kanıtınız var mı ?

Herhangi bir sözleşmeniz var mı ? Fatura kestiniz mi ? Logoların vs. size ait olduğuna dair kanıtınız var mı ?
Proje dosyaları, WhatsApp konuşmaları var elimde iş görür sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Para peşin,kırmızı meşin. derdik biz eskiden.
Sürekli çalıştığımız birisi olduğu için sabit gün ödeme alıyorduk.

herhangi bir yazili sozlesme vesaire varmi yada logolarin senin yaptigina dair bir kanit
Proje dosyaları ve WhatsApp konuşmaları var.

Karakola git şikayetçi ol.
Bu arada hangi Instagram takipteysek çıkalım?

En iyi çalışma bionluk gibi siteler.

Aracı site kullanmadan veya ödemeyi almadan bu işleri yapmak mantıksız maalesef kendini akıllı sanan çok insan var bu şekilde milleti dolandırmaya çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,032
Üyeler
184,877
Son üye
barisozozturk
Geri