- Reaksiyon skoru
- 1,602
Columbia Peakfreak Nomad Waterproof Erkek Ayakkabı 45 Numara 2651 TL
Türkiye Fiyatı
Türkiye Fiyatı
Son düzenleme:
konudan alakasız ama 1 ayakkabıya neden bu kadar para verılır alttakı fıyata bakınca ozellıkle nevrım dondu alt tarafı bır ayakkabıColumbia Peakfreak Nomad Waterproof Erkek Ayakkabı 45 Numara 2651 TL
Alıntıyı görüntüle
Türkiye Fiyatı
Rahat, kibar (cıcıklı bıcıklı değil) ve kaliteli olduğundan ayrıca fiyatı çok çok uygun Türkiyede 7,5 -8 bin tl ye satıyorlarkonudan alakasız ama 1 ayakkabıya neden bu kadar para verılır alttakı fıyata bakınca ozellıkle nevrım dondu alt tarafı bır ayakkabı![]()
2.5k normal artık marka bi ayakkabı içinkonudan alakasız ama 1 ayakkabıya neden bu kadar para verılır alttakı fıyata bakınca ozellıkle nevrım dondu alt tarafı bır ayakkabı![]()
Su geçirmez daha uygun fiyatlı seçenek pek yok. Ben Gora-tex olmadığı için tercih etmedim, yoksa oldukça uygun fiyatlı bir ürün.konudan alakasız ama 1 ayakkabıya neden bu kadar para verılır alttakı fıyata bakınca ozellıkle nevrım dondu alt tarafı bır ayakkabı![]()
Kışın bu ayakkabıyı amazondan 4 - 5 bin TL'ye zor alırsınız benden soylemesi2.5k normal artık marka bi ayakkabı için
Lastik botlar hariç bütün ayakkabılar su geçirir su geçirmeyen ayakkabı yokturSu geçirmez daha uygun fiyatlı seçenek pek yok. Ben Gora-tex olmadığı için tercih etmedim, yoksa oldukça uygun fiyatlı bir ürün.