vermem ihtimali varmı 2 model buldm hangisi mantıklı olur1000/50 nnin biçilmiş kaftan cihazı Keenetic Titan'dır.
Keenetic yazılım içerisindeki özelliği ile öndeki router'dan şifre talep eder. Talebe karşılık verilirse şifre ve kullanıcı adı direkt olarak pppoe alanına kopyalanır.
Vermeme ihtimali var. Ama superonline şifresini başka yöntemlerle de alabilirsiniz.vermem ihtimali varmı 2 model buldm hangisi mantıklı olur
![]()
Keenetic Hopper KN-3810-01-EU AX1800 Mesh Wi-Fi 6 Router - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Keenetic Hopper DSL AX1800 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+/Fiber Ebeveyn Kontrol Modem VPN Router 4x1Gbit/s USB3.0 KN-3610 - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
denemediğim şey kalmadı ubuntu ulubuntu ne var sanal makina yok bu türkcell lanet modem saolsun mr x80 var alsam onu aktif etcemVermeme ihtimali var. Ama superonline şifresini başka yöntemlerle de alabilirsiniz.
Bu arada attığınız cihazlarda Ultra en babası. Onun yenisi Titan zaten.
Superonline router modeliniz nedir?
zte H3600P V9 . model buVermeme ihtimali var. Ama superonline şifresini başka yöntemlerle de alabilirsiniz.
Bu arada attığınız cihazlarda Ultra en babası. Onun yenisi Titan zaten.
Hopper KN-3810 router, Hopper DSL KN-3610 dsl router.
Fiber kullanımında DSL router bakmanıza pek gerek yok, eğer kirada oturup yakın zamanda taşınma planınız yoksa. Taşındığınız yerde fiber olmayıp dsl olabilir ve cihaz değiştirmeden KN-3610 Hopper DSL kullanabilme senaryonuz için uygunluk olur.
Superonline router modeliniz nedir?
3 4 kere arıza kaydı olusturdum aynı modem yine verdilerdenemediğim şey kalmadı ubuntu ulubuntu ne var sanal makina yok bu türkcell lanet modem saolsun mr x80 var alsam onu aktif etcem
zte H3600P V9 . model bu
vermiyor inatla youtube bu KEENETIC alabiliyormus bundan müşteri hizmetleri aradım nuh diyor peygamber demiyor hatta bu gün aradım sacma bir cavap verdiler siber saldırı varmıs güvenlik amaclı vermiyorlar yalan kredi ile olsa bunlar kredi ceker yine yalan söyler3600p V9 dan evvelki gün müşteri ile şifreyi aldık.
Keenetic ile aldık.3600p V9 dan evvelki gün müşteri ile şifreyi aldık.
önceden wireshark ile debuglayarak gözüküyorduı hala oluyorsa deneyebilirsinizvermiyor inatla youtube bu KEENETIC alabiliyormus bundan müşteri hizmetleri aradım nuh diyor peygamber demiyor hatta bu gün aradım sacma bir cavap verdiler siber saldırı varmıs güvenlik amaclı vermiyorlar yalan kredi ile olsa bunlar kredi ceker yine yalan söyler
onuda denedimönceden wireshark ile debuglayarak gözüküyorduı hala oluyorsa deneyebilirsiniz
onuda denedim yokKeenetic ile aldık.
Muhtemelen sanal makine ile de alınır.
Superonline paylaşmaz. Bilinen bir şey. Yalan söyleme ile zan altında bırakmanıza gerek yok. Vermiyoruz diyorlar zaten. 10 seneden fazladır böyle.
kullanıcı adı gözüküyoronuda denedim
onuda denedim yok
packetler encryptli mi?onuda denedim
onuda denedim yok
kullanıcı adı gözüküyor