❌İndirim Bitti! Windows 11 PRO Retail Key (Kurumsal) 9 TL 🔥🔥🔥🔥🔥

aldığınız keyleri CMD ye
Kod:
slmgr -dli
şunu enterlayıp RETAİL CHANNEL yazdığından emin olun

baktım retail channel yazıyor ben de

peki retail channel yazınca ne anlama geliyor?
Bayağı bir konu, makale okudum az çok anladım ama bende konu açmasam içime sinmez gibi hissettim.

1- Retail keylerin aynı anda birden fazla bilgisayarda kullanılması mümkün mü?
2- internetten alınan Retail keyler güvenlik sorunu teşkil eder mi (kişisel bilgilerin, kart bilgilerinin bilgisayarda bulunduğunu varsayarsak sıkıntı çıkarır mı yani)
3- format atınca gider mi veya Microsoft hesabıyla ilişkilendiriliyorsa bunu kaldırmanın yolu var mı?
4- Retail keyleri daha ucuza bulabiliyorum -denemedim belki MAK satıyorlardır- bunun sebebi nedir? OEM'ler neden daha pahalı?

Şimdiden teşekkürler.

1- Hayır sadece 1 bilgisayarda aktivasyon olabiliyor.

2- Asla öyle bir durum geçerli değil.

3- Format atınca gider tekrar girmeniz gerekir. ( Microsoft hesabına ilişkilendirirsen gitmez )

4- OEM keyler anakarta yapışıyor. Format ile bile çıkmıyor. O yüzden pahalı. Bence gereksiz çünkü donanım değişince o para yabana gidiyor. Retail daha avantajlı.

Beyler adama sordum 200tl altı olduğu için kargo ücreti alıyormuş trendyol sistemi yüzünden müdahale edemiyoruz dedi
Keyler kontrol edilip gönderiliyor dedi

Siz yine tedbiren microsoft hesabına bağlayıp öyle doğrulayın

3- Format atınca gider tekrar girmeniz gerekir. ( Microsoft hesabına ilişkilendirirsen gitmez )

4- OEM keyler anakarta yapışıyor. Format ile bile çıkmıyor. O yüzden pahalı. Bence gereksiz çünkü donanım değişince o para yabana gidiyor. Retail daha avantajlı.

Ben daha önce Microsoft hesabıma Windows 11 Home retail key kullanmıştım, Windows 11 Pro retail key satın alıp aktifleştirebilir miyim? Aktifleştirdiğimde Home lisansı silinir mi?

hocam microsoft hesabı illişkisi nasıl oluyor ?

Geri