Massgravel mi ahahaha0 TL'ye etkinleştiren ben.
peki retail channel yazınca ne anlama geliyor?aldığınız keyleri CMD yeşunu enterlayıp RETAİL CHANNEL yazdığından emin olunKod:slmgr -dli
peki retail channel yazınca ne anlama geliyor?
Bayağı bir konu, makale okudum az çok anladım ama bende konu açmasam içime sinmez gibi hissettim.
1- Retail keylerin aynı anda birden fazla bilgisayarda kullanılması mümkün mü?
2- internetten alınan Retail keyler güvenlik sorunu teşkil eder mi (kişisel bilgilerin, kart bilgilerinin bilgisayarda bulunduğunu varsayarsak sıkıntı çıkarır mı yani)
3- format atınca gider mi veya Microsoft hesabıyla ilişkilendiriliyorsa bunu kaldırmanın yolu var mı?
4- Retail keyleri daha ucuza bulabiliyorum -denemedim belki MAK satıyorlardır- bunun sebebi nedir? OEM'ler neden daha pahalı?
Şimdiden teşekkürler.
retail olduğunu doğruluyorsunpeki retail channel yazınca ne anlama geliyor?
baktım retail channel yazıyor ben de
bu volume_mak channel haberiniz olsunBuradan alabilirsiniz tekli satıyor sepette 8.40 tl.
Microsoft Windows 11 Pro Key 64 Bit & 32 Bit Uyumlu Dijital Anahtar Fiyatı - Trendyol
Microsoft Windows 11 Pro 32&64 Bit Uyumlu Dijital Lisans Anahtarı Key WIN11PR0 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Doğru.Massgravel mi ahahaha
Aynı keyi kullanabiliyorsun.Win10 lisansım var win11 yükseltmesi ile beraber kullanabilir miyim? Ona göre bunu alayım bende
1- Hayır sadece 1 bilgisayarda aktivasyon olabiliyor.
2- Asla öyle bir durum geçerli değil.
3- Format atınca gider tekrar girmeniz gerekir. ( Microsoft hesabına ilişkilendirirsen gitmez )
4- OEM keyler anakarta yapışıyor. Format ile bile çıkmıyor. O yüzden pahalı. Bence gereksiz çünkü donanım değişince o para yabana gidiyor. Retail daha avantajlı.
hocam microsoft hesabı illişkisi nasıl oluyor ?1- Hayır sadece 1 bilgisayarda aktivasyon olabiliyor.
2- Asla öyle bir durum geçerli değil.
3- Format atınca gider tekrar girmeniz gerekir. ( Microsoft hesabına ilişkilendirirsen gitmez )
4- OEM keyler anakarta yapışıyor. Format ile bile çıkmıyor. O yüzden pahalı. Bence gereksiz çünkü donanım değişince o para yabana gidiyor. Retail daha avantajlı.