P8h61anakartınız nedir
Anakartınızı değiştirmeden 1000 TL bütçe ile en mantıklı seçim i7 3770 olacaktır.P8h61
Teşekkür ederim amd olarak bir şey gelmez mi uygun fpAnakartınızı değiştirmeden 1000 TL bütçe ile en mantıklı seçim i7 3770 olacaktır.
sadece işlemci için 1000 tl belirtmişsiniz. Elinizdeki anakarta amd işlemci takamazsınız. Anakart içinde ayrı masraf yapmanız gerekecek 1500 civarında.Teşekkür ederim amd olarak bir şey gelmez mi uygun fp
Anladım 3770 bulamıyorum elden alma imkanım da yok başka önereceğiniz uyumlu ne var pekisadece işlemci için 1000 tl belirtmişsiniz. Elinizdeki anakarta amd işlemci takamazsınız. Anakart içinde ayrı masraf yapmanız gerekecek 1500 civarında.
Evet hocam bulamadım fakat intel istiyorum veya amd bu yüzden bana uygun bi intel öneri yapar mısın teşekkürler max 1.3 falan olursa iyi olurİ7 3770 1000TL bulamazsınız büyük ihtimalle. Bulsanız bile o kadar etmez. Xeon e3 1230/40/70v2 alın muadil işlemciler. Attığım rehber konumu da incelemenizi tavsiye ederim. Özellikle işlemci kısmını.Rehber - Eski Bilgisayarlarınızı Uygun Fiyata Oyun Canavarına Dönüştürün!
Hepinize merhaba değerli forum sakinleri. Önce bir önsözle başlamak istiyorum. Bu rehberi yapmaktaki amacım evinizde eskiden alınmış ve pek de işe yaradığı sanılmayan, çoğunuzun işe yaramaz çöp deyip atacağı Casper, Exper ve benzeri eski hazır sistemleri ve ofis bilgisayarlarını çok uygun fiyata...forum.donanimarsivi.com
Kusura bakmayın teşekkürlerYaptım ya hocam xeon işlemci önerisi intel o. Attığım konuyu inceleyin
Sondaki iyimiş hocam alınır mı![]()
i7 3770 işlemci hiç bir sorunu yok çalışır
SON fiyat gelip elden alacaksın kargo yapılır bunun haricinde hiç bir teklifi kabul etmiyorum stokları bitiriyoruz fiyat bu yüzden uygunwww.letgo.com