65.000 TL sistem toplama

Emoli

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
65000
65.000 lira bütçe ile en iyi sistemi toplamak istiyorum. Ben kendimce şöyle bi şey sistem yaptım ( ) en son ve açıkçası çokta anlama bu işlerden. Önerilerinize ve tavsiyelerinize açığım yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.

65.000 lira bütçe ile en iyi sistemi toplamak istiyorum. Ben kendimce şöyle bi şey sistem yaptım ( ) en son ve açıkçası çokta anlama bu işlerden. Önerilerinize ve tavsiyelerinize açığım yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.
itopyadan pc toplanmaz üstüne intel alınmaz.

Özelleştire bas Ekran Görüntüsün de göründügü şekilde özelleştir

1721061406590.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben hep intel işlemciye odaklanmış neden alınmaz ?
intel soket destegi bitti artık üstüne intel ddr4-ddr5 ve tercih ettiginiz işlemci oyun konusunda rezalet 12. nesil intel ve ddr5 65 bin tl bu bütçede ddr5 de ryzen harici alınmaz.

Ekler

• Desktop Screenshot 2024.07.15 - 19.39.28.54.png
    Desktop Screenshot 2024.07.15 - 19.39.28.54.png
    124.5 KB · Hit: 60

Özelleştire bas Ekran Görüntüsün de göründügü şekilde özelleştir

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

intel soket destegi bitti artık üstüne intel ddr4-ddr5 ve tercih ettiginiz işlemci oyun konusunda rezalet 12. nesil intel ve ddr5 65 bin tl bu bütçede ddr5 de ryzen harici alınmaz.
İ7 13700k işlemcisini kullansam nasıl olur peki

İ7 13700k işlemcisini kullansam nasıl olur peki
intel alma kardeşim anlamıyorsum ryzen 7600 çok güçlü işlemci üstüne anakartta işlemci destegide alıcaksın artık oyun eşittir ryzen intel devri bitti

intel alma kardeşim anlamıyorsum ryzen 7600 çok güçlü işlemci üstüne anakartta işlemci destegide alıcaksın artık oyun eşittir ryzen intel devri bitti

Teşekkürler.

intel alma kardeşim anlamıyorsum ryzen 7600 çok güçlü işlemci üstüne anakartta işlemci destegide alıcaksın artık oyun eşittir ryzen intel devri bi
Senim tavsiyene göre sistemi şöyle yaptım. böyle nasıl

Teşekkürler.

Teşekkürler.

Teşekkürler.

Bu sistem hakkında düşünceleriniz nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,714
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri