Tremila_
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,470
Teşekkürler. İstanbul elden istersem 30.700 liraya alabiliyorum.At 32 bin 3 günde evine yollayayım 256 gb
Teşekkürler. İstanbul elden istersem 30.700 liraya alabiliyorum.At 32 bin 3 günde evine yollayayım 256 gb
Ulan urfalı bizi kazıklıyormuşTeşekkürler. İstanbul elden istersem 30.700 liraya alabiliyorum.
s24 128gb ve bunun arasında kaldım hangisini almalıyımBu kodu sipariş kısmında girerseniz fiyat düşüyor bu fiyata sürekli 128GB lık modeli dolaşıyordu 256 GB için gayet iyi fiyat bence
KOD: GALAXY2000
Ürün: https://www.amazon.com.tr/Samsung-T...-8fea-6579e4aeff76&ref_=pd_hp_d_atf_dealz_mlc
Alıntıyı görüntüle
ödemezler büyük ihtimal o bazı kampanyalarda oluyor mesela şuanki gibi 28.299 tl diyor 1 ay boyunca daha ucuzu olursa aradaki fiyatı veririz vs. gibisindenBeyler ben bu cihazı alalı 1 ay olmadı 30k dan aldım aradaki farkı oderlermi boyle bisey vari
18 yaşından büyük isen bankalarda faizsiz kredi veriyor yeni müşteriye özel onlardan yararlanarak alabilirsin.ya tam alacaktım s23 256 elimde nakitim yok 2 hafta bekleyecem![]()
o bılgılere nerden ulsabılırım bı bakayım sartlar nelermısödemezler büyük ihtimal o bazı kampanyalarda oluyor mesela şuanki gibi 28.299 tl diyor 1 ay boyunca daha ucuzu olursa aradaki fiyatı veririz vs. gibisinden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
18 yaşından büyük isen bankalarda faizsiz kredi veriyor yeni müşteriye özel onlardan yararlanarak alabilirsin.
nereden ulaşılıyor bilmiyorum ben okumuştum bi ara amazon dao bılgılere nerden ulsabılırım bı bakayım sartlar nelermıs
Dostum server kayıta ne kadar verdinAt 32 bin 3 günde evine yollayayım 256 gb
soyle bısey buldum ama sadece prıme day ıcın gecerlı galıba,nereden ulaşılıyor bilmiyorum ben okumuştum bi ara amazon da
21 yaşındayım gelirim var. Faizsiz krediyi başka fırsatlarda kullanmayı bekliyorumödemezler büyük ihtimal o bazı kampanyalarda oluyor mesela şuanki gibi 28.299 tl diyor 1 ay boyunca daha ucuzu olursa aradaki fiyatı veririz vs. gibisinden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
18 yaşından büyük isen bankalarda faizsiz kredi veriyor yeni müşteriye özel onlardan yararlanarak alabilirsin.
13 T Pro kullanıyorum ben. Aldığım yer server kayıt içinde 32 satıyor.Dostum server kayıta ne kadar verdin